فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی شاخصهای مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه جعفری (Petroselinum sativum) با کاربرد کلات آهن و نانو کلات آهن مرتضی محمدی الهام دانائی https://doi.org/10.71516/qafj.2024.915902 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تأثیر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) در کاهش فساد فیله ماهی قزلآلای رنگین¬¬کمان (Onchorhynchus mykiss) طی¬ دوره نگهداری در شرایط سرد مهدی بابازاده مریم شاپوری https://doi.org/10.71516/qafj.2024.915840 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - اثر بستهبندی و کاربرد پوششهای روغنی بر عمر قفسهای میوههای خیار و فلفلدلمهای لیلا اصلانی بهفر مدرس علی اکبر رامین https://doi.org/10.71516/qafj.2024.1120231 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - استفاده از پیشرفت های جدید فناوری نانو در کشاورزی طاهره نوایی دیوا https://sanad.iau.ir/Journal/qafj/Article/915913 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی اثرات استفاده از پودر پوست سیبزمینی و کنسانتره پروتئین آب پنیر خصوصیات رئولوژیکی، ارگانولپتیکی و بافت دونات روغنی الناز خلفی مانیا صالحی فر https://doi.org/10.71516/qafj.2024.915825 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی وضعیت پروفیل اسیدهای چرب، ارزش غذایی و فاکتورهای بیوشیمیایی در فیله فیلماهیان (Huso huso) پرورشی و دریایی استان مازندران حسین ورشویی https://doi.org/10.71516/qafj.2024.915860 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی کاهش وزن خوراک دام در زمان انبارداری علی اصغر صادقی زهره رهنمایی مرتضی ندافی https://doi.org/10.71516/qafj.2024.1105913