فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - اثر افزودن آنزیم لیپاز بر پیشرفت لیپولیز و خصوصیات میکروبی پنیر سنتی (سفید آب نمکی) و فتای فراپالایش صدیقه یزدان پناه محمد رضا احسانی مریم میزانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - ارزیابی اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر سالمونلا انتریتیدیس موجود در سس مایونز محمود یلمه محمدباقر حبیبی نجفی فرشته حسینی رضا فرهوش دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی میزان ترکیبات فنلی در انواع شکر حاصل از مراحل مختلف فرایند کریستالیزاسیون طی 2 سال نگهداری مسعود هنرور فاطمه سید سجادی احمد کلباسی اشتری کامبیز لاریجانی بابک دلخوش پرنیان متقیان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تاثیر شش هفته دریافت مکمل کوانزیم Q10 بر استقامت هوازی، توان بیشینه، توان حداقل، توان متوسط و شاخص خستگی بازیکنان فوتبال ایمان محسنی عباسعلی گائینی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی اثر بستهبندی در اتمسفر تعدیل یافته بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی تمشک با روش سطح پاسخ قاسم یوسفی سعید صادقی زهره کرمی زهرا امام جمعه محمد جوکی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی اثر ضد میکروبی عصاره سیر بر باکتریهایStaphylococous aureus وEscherichia coli در مدل غذایی گوشت مرغ آماده طبخ مریم رنجبر انوشه شریفان شاهرخ شعبانی مهدی امین افشار دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - اثر کاربرد پلی آمینها برسفتی بافت و فیزیولوژی پس از برداشت گیلاس رقم تک دانه مشهد حسین شریف زادگان وحید عبدوسی مسعود مشهدی اکبری بوجار محمد رضا نائینی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - اثر نمکهای کلرید سدیم و کلسیم بر ویژگیهای صمغ دانه ریحان فخرالدین صالحی مهدی کاشانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - امکان کاهش رشد باسیلوس سرئوس در تمپه جو دوسر توسط تخمیر همزمان استارترهای مختلف اسید لاکتیک باکتریها و رایزوپوس اولیگوسپوروس زهره دیدار دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - مروری بر روشهای تعیین ظرفیت آنتی اکسیدانی (اساس واکنش، روش کار، نقاط قوت و ضعف) سپیده حسینی مریم قراچورلو بابک غیاثی طرزی مهرداد قوامی