فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوسپاراکازئی و فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری لیلا ناطقی محبوبه سادات رسول علیرضا شهاب لواسانی سید حسین استیری 10.30495/jfst.2019.543715 20.1001.1.24234966.1398.11.2.1.3 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - افزایش عمرماندگاری فیله ماهی قزلآلا پوشش داده شده با فیلم کازئینات سدیم همراه با عصاره بذر چای تکتم مستقیم حکیمه طباطبایی علیرضا رحمن 10.30495/jfst.2019.543716 20.1001.1.24234966.1398.11.2.2.4 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - تولید سوسیس با استفاده از آرد جو جوانهزده و بررسی تاثیر آن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کیفیت سوسیس اکبر جوکار مریم شاه امیریان ماشا... زارع 10.30495/jfst.2019.543729 20.1001.1.24234966.1398.11.2.3.5 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده سعیده هاشمیان امیر حسین الهامی محمد آرمین 10.30495/jfst.2019.543841 20.1001.1.24234966.1398.11.2.4.6 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان منیژه حیدری مهراب یادگاری زریر سعیدی هومان مولوی 10.30495/jfst.2019.543848 20.1001.1.24234966.1398.11.2.5.7 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - ارزیابی مقایسهای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام، نمکسود و حرارت دیده توسط مایکروویو سید محمد میری مسعود هدایتی فرد 10.30495/jfst.2019.543939 20.1001.1.24234966.1398.11.2.7.9 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ اکرم شریفی فهیمه نوری سید حسین استیری 10.30495/jfst.2019.544373 20.1001.1.24234966.1398.11.2.10.2 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو علیرضا عابدینی رضوان پوراحمد مهناز هاشمی روان 10.30495/jfst.2019.544374 20.1001.1.24234966.1398.11.2.11.3 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس مینو افتخاری یزدی زهرا شیخ الاسلامی اکرم شریفی 10.30495/jfst.2019.543852 20.1001.1.24234966.1398.11.2.6.8 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری یگانه اویسی تکتم مستقیم علیرضا رحمن 10.30495/jfst.2019.543962 20.1001.1.24234966.1398.11.2.8.0 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - بیوسنتز نانوذرات نقره توسط عصاره مریم گلی و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن ها علیه باکتری های فساد غذایی بهاره حاجی رستملو راحله ژیانی شکوفه عمرانی 10.30495/jfst.2019.543963 20.1001.1.24234966.1398.11.2.9.1 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری رسول رضایی نسرین چوبکار عبدالرضا آقاجانی 10.30495/jfst.2019.544454 20.1001.1.24234966.1398.11.2.12.4