مقدمة في المجلة
علمی
نشریه علمی «بهداشت مواد غذایی» در سال 1399و برای دومین سال پیاپی در سال 1400، در ارزیابی نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛، رتبه «الف» را کسب کرد.
کشور محل چاپ: ایران
صاحب امتیاز: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
سال آغاز انتشار: بهار 1390
اعتبار نشریه: علمی با مجوز کمیسیون نشریات وزارت علوم تحقیقات و فناوری با شمارۀ 25685-11مورخ 1398/2/9
نوع مقالات قابل انتشار: پژوهشی – مروری – یادداشت تحقیقتی (کوتاه)
وضعیت انتشار: چاپی و الکترونیکی- شاپای چاپی: 2228-7647- شاپای الکترونیکی: 2476-6968
تناوب انتشار: فصلنامه
زبان نشریه: فارسی (چکیده انگلیسی)
حوزه تخصصی: بهداشت و ایمنی مواد غذایی؛ میکروبیولوژی و شیمی مواد با محوریت بهداشت غذا؛ پروبیوتیکها؛ نگهداری مواد غذایی با هدف کنترل فساد میکروبی و شیمیایی؛ مطالعات تلقیحی (Inoculation Studies) در مدلهای غذایی
نوع داوری: داوری دو سو پنهان(Double-Blind Peer Review) و حداقل 2 داور
زمان بررسی اولیه: یک هفته
میانگین زمان داوری: 1الی 2 ماه
روش رفرنسنویسی: هاروارد (Harvard)
هزینه انتشار: هزینه انتشار هر مقاله ارسال شده در سال 1401، مبلغ 2 میلیون ریال است.
وضعیت دسترسی به متن کامل مقالات: دسترسی باز و دریافت رایگان با مجوز و کپیرایت CC BY NC
ایمیل نشریه: foodhygiene.iaut@gmail.com - Foodhygiene@iaut.ac.ir
لینک ثبتنام و ارسال مقالهhttps://jfh.tabriz.iau.ir/contacts?_action=signup
-
حرية الوصول المقاله
1 - بررسی بافتهای مجاز و غیر مجاز در محصولات همبرگر با رنگآمیزی های عمومی و اختصاصی
پریسا علی پور احمد رضا راجی سعید خانزادی ابوالقاسم نبی پورالعدد 53 , المجلد 14 , بهار 1403 -
حرية الوصول المقاله
2 - استخراج و اندازهگیری باقیمانده برخی از آفلاتوکسینها در نمونههای ذرت با روش کچرز تلفیق شده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی جفتشده به کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
حورا آزادی محمدرضا افشار مقدم جلیل خندقیالعدد 53 , المجلد 14 , بهار 1403 -
حرية الوصول المقاله
3 - سنجش میزان رضایت¬مندی مصرف¬کنندگان شهری و روستایی از کیفیت و سلامت مواد غذایی(مطالعه موردی: شهرستان بهمئی)
سید مهدی اسعدی خوب عبدالحمید پاپ زن رضا حق پرستالعدد 53 , المجلد 14 , بهار 1403 -
حرية الوصول المقاله
4 - بررسی وضعیت تقلبات در شیرهای خام عرضه شده در فصول گرم و سرد در شهرستان شهرکرد، ایران در سال 1402
پریسا ریاحی دهکردی ابراهیم رحیمیالعدد 53 , المجلد 14 , بهار 1403
-
حرية الوصول المقاله
1 - ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره تفاله انگور تخمیر شده با آسپرژیلوس اریزه با پیش تیمار اولتراسوند به روش سطح پاسخ
رقیه اشرفی یورقانلو محمد علیزاده خالدآباد محمود رضازاد باری لطیفه پوراکبرالعدد 16 , المجلد 4 , زمستان 1393 -
حرية الوصول المقاله
2 - پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامتبخشی و کاربرد بهعنوان افزودنیهای طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند (مقاله مروری)
سعید میردامادی نازیلا سلیمانزاده مهتا میرزایی پریا مطهریالعدد 25 , المجلد 7 , بهار 1396 -
حرية الوصول المقاله
3 - بررسی تغییرات بار میکربی شیر خام و عوامل مرتبط با آن از محل دوشش تا ایستگاه جمع آوری شیر در منطقه اسفراین
عبداله جمشیدی رضا وکیلی حسام الدین سیفی جواد حاجی زادهالعدد 7 , المجلد 2 , پاییز 1391 -
حرية الوصول المقاله
4 - بررسی میزان آرسنیک در محصولات کشاورزی، فرآورده-های دامی و آب شرب روستاهای شهرستان قروه و بیجار
مقداد پیرصاحب عبداله درگاهی حافظ گلستانی فرالعدد 8 , المجلد 2 , زمستان 1391 -
حرية الوصول المقاله
5 - اندازهگیری میزان هیستامین و تعیین باکتریهای تولیدکننده آن در تون ماهی هوور منجمد
ولی اله کوهدار ودود رضویلرالعدد 5 , المجلد 2 , بهار 1391 -
حرية الوصول المقاله
6 - بررسی ترکیبات آروماتیک حلقوی و فلزات سنگین در میگوهای سفید (Metapenaeus affinis) عرضهشده شهر تهران
سحر عاطفی صدرینی عبدالله جمشیدی حسن جلالالعدد 38 , المجلد 10 , تابستان 1399 -
حرية الوصول المقاله
7 - شناسایی مایکوباکتریوم آویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در نمونههای شیر خام و پاستوریزه با استفاده از روشهای کشت، IS900 PCR و IS900 nested PCR
مهدی سلطانیالعدد 43 , المجلد 11 , پاییز 1400 -
حرية الوصول المقاله
8 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآوردههای گوشتی
سید شهرام شکرفروش نوردهر رکنی گیتی کریم سید مهدی رضوی روحانی سید محمد مهدی کیایی مریم عباس والیالعدد 7 , المجلد 2 , پاییز 1391 -
حرية الوصول المقاله
9 - جداسازی و شناسایی استافیلوکوکوس اورئوس از فرآوردههای گوشتی و بررسی حضور ژن مولد انتروتوکسین A
مهسا سپیدارکیش مسعود قانعالعدد 14 , المجلد 4 , تابستان 1393 -
حرية الوصول المقاله
10 - مروری جامع بر ساختار، خواص و کاربرد رنگدانه فیکوسیانین
رضا صفری سهیل ریحانی پول سکینه یگانهالعدد 46 , المجلد 12 , تابستان 1401