فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی تأثیر صمغ اسفرزه بر ماندگاری و کیفیت کیک روغنی ترکیبی (گندم – سورگوم) دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش روغن کره حیوانی و گیاهی سویا با استفاده از سیستم رنسیمت دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی تأثیر ترکیب گلوتن و نشاسته بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و بافت نان بربری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی امکان تولید و نگهداری پنیر فراپالایش شده پروبیوتیکی با لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و آغازگر پنیر فتا دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ورئولوژیکی نوشیدنی کیوی فراسودمند حاوی سبوس برنج دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - مطالعه و بررسی برخی خواص فیزیکی و شیمیایی چهار رقم آلو(Prunus domestica L.) دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی اثر فرایند ریزپوشانی در بستر آلژینات کلسیم و افزودن فیبر حاصل از تفاله چغندرقند بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01 و خصوصیات کیفی ماست پروبیوتیک دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی تاثیر روغن مغز بنه، مواد صابونی ناشونده آن در مقایسه با پوششهای مختلف بر میزان جذب روغن خلال سیبزمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - تشخیص باقی مانده تتراسایکلین و سولفونامیدها در شیر خام شهرستان مشهد به روش الایزای رقابتی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر های شیره انگور و خرما و عصاره انجیر خشک شده در یک خشک کن غلتکی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی کانژوگه های پروتئین های سویا-دکستران دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - تأثیر دما، pH و زمان بر پیشرفت کانژوگه شدن پروتئین های سویا با دکستران از طریق واکنش مایلارد