• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 7
  • Issue3 Vol.7
  • 3
    Issue 3 Vol. 7 Autumn 1394

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - بررسی تأثیر صمغ اسفرزه بر ماندگاری و کیفیت کیک روغنی ترکیبی (گندم – سورگوم)
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش روغن کره حیوانی و گیاهی سویا با استفاده از سیستم رنسیمت
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - بررسی تأثیر ترکیب گلوتن و نشاسته بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و بافت نان بربری
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - بررسی امکان تولید و نگهداری پنیر فراپالایش شده پروبیوتیکی با لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و آغازگر پنیر فتا
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ورئولوژیکی نوشیدنی کیوی فراسودمند حاوی سبوس برنج
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - مطالعه و بررسی برخی خواص فیزیکی و شیمیایی چهار رقم آلو(Prunus domestica L.)
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - بررسی اثر فرایند ریزپوشانی در بستر آلژینات کلسیم و افزودن فیبر حاصل از تفاله چغندرقند بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01 و خصوصیات کیفی ماست پروبیوتیک
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - بررسی تاثیر روغن مغز بنه، مواد صابونی ناشونده آن در مقایسه با پوشش‌های مختلف بر میزان جذب روغن خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        9 - تشخیص باقی مانده تتراسایکلین و سولفونامیدها در شیر خام شهرستان مشهد به روش الایزای رقابتی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        10 - بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر های شیره انگور و خرما و عصاره انجیر خشک شده در یک خشک کن غلتکی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        11 - ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی کانژوگه های پروتئین های سویا-دکستران
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        12 - تأثیر دما، pH و زمان بر پیشرفت کانژوگه شدن پروتئین های سویا با دکستران از طریق واکنش مایلارد
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login