فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - تأثیر شرایط نگهداری بر پدیده قهوهای (کشمشی) شدن میوه انار بهجت تاج الدین هما بهمدی صدیقه پردیس کیان 10.30495/jfst.2021.685710 20.1001.1.24234966.1402.15.1.1.9 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - استفاده از سامانه میکروامولسیونی برای افزودن عصاره آبی پوست انار به عنوان یک منبع ضداکسایشی به روغن آفتابگردان صدیقه امیری الهه پریشانی محسن رادی 10.30495/jfst.2021.685709 20.1001.1.24234966.1402.15.1.2.0 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - فرمولاسیون ماءالشعیر ریواس و بررسیخصوصیات فیزیکوشیمیاییآن طی دوره نگهداری ماندانا مقیمانی اکرم شریفی 10.30495/jfst.2021.685708 20.1001.1.24234966.1402.15.1.3.1 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بهینهسازی استخراج ترکیبات زیستفعال از ضایعات پیاز زرد به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ مهرانوش غریبی تهرانی امیر حسین الهامی راد الهام آذرپژوه احمد پدرام نیا پروین شرایعی 10.30495/jfst.2021.685705 20.1001.1.24234966.1402.15.1.4.2 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - خصوصیات فیزیکوشیمیایی،آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی یک نوع فیلم فعال بر پایه کیتوزان و اسانسباریجه علیرضا سجادی حمید سرحدی عبدالواحد صفرزائی 10.30495/jfst.2021.685706 20.1001.1.24234966.1402.15.1.5.3 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی مقایسهای خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی پوشش و نانوپوشش ترکیبیکیتوزان-صمغ دانهشاهی مهرو اسماعیلی پیمان آریایی لیلا روزبه نصیرایی مریم یوسف پور 10.30495/jfst.2020.1891527.1609 20.1001.1.24234966.1402.15.1.6.4 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده شاهدانه شیوا گنجی جامه شورانی علی محمدی ثانی الهام مهدیان سیده زهرا سیدالنگی 10.30495/jfst.2022.691056 20.1001.1.24234966.1402.15.1.7.5 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - تأثیراستفاده از پودر خرما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبیکمچرب نیلوفر مهرجو مصطفی سلطانی سوده محمدی 10.30495/jfst.2020.1901904.1647 20.1001.1.24234966.1402.15.1.8.6 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - ارزیابی عصاره گیاه پونهکوهی Mentha pulegium و ورکوآز بومی ایران Allium sativum controversum بر ویژگیهای میکروبی سوسیس عادله مدنی نسرین چوبکار 10.30495/jfst.2021.1905354.1656 20.1001.1.24234966.1402.15.1.9.7 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - ارزیابیخواص آنتیاکسیدانی و ضد باکتریاییکلروفیل استخراجشده ازگیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) غلامرضا مهدی پور دامیری علی معتمدزادگان رضا صفری سید احمد شهیدی آزاده قربانی حسن سرایی 10.30495/jfst.2020.1905277.1655 20.1001.1.24234966.1402.15.1.10.8 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - بررسیخواص ضد میکروبی و آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده امعاء و احشاء ماهیبیاح (Liza abu) سید رسول شاه حسینی سید روح الله جوادیان رضا صفری 10.30495/jfst.2020.1905693.1657 20.1001.1.24234966.1402.15.1.11.9 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - تاثیر عصاره جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس(Artrhrospira platensis) در پوشش نانو مرکب بر خصوصیات حسی و ماندگاری فیلهمرغ طی دوره نگهداری در شرایط یخچال سارا جعفری راد داریوش خادمی شورمستی 10.30495/jfst.2021.1907562.1665 20.1001.1.24234966.1402.15.1.12.0