ابراهیم پوراحمدی.سمیرا
تعیین میزان آلاینده های سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپسهای سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
اجاق.سید مهدی
اثر قوامیابی و افزودن صمغهای CMC و کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix)
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
استیری.سید حسین
بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
استیری.سید حسین
تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوسپاراکازئی و فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
استیری.سید حسین
ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتیاکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
اسماعیل زاده کناری.رضا
بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
اشرفی یورقانلو.رقیه
اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
الهامی راد.امیر حسین
بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
امیری.صدیقه
فعالیت ضداکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
امین اخلاص.سمیرا
تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
انصاری.ویدا
فعالیت ضداکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
اویسی.یگانه
اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
ایرانی.مهدی
فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوهای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
آ
آذرپژوه.الهام
بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آبی پوست انار در شرایط آزمایشگاهی و غذایی
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
آرمین.محمد
بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
آریان فر.اکرم
اثر دما و غلظت بررفتار رئولوژیکی کنسانتره توت سفید
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
آریان فر.اکرم
بررسی ترکیبات شیمیایی، خصوصیات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی اسانس درمنه Artemisia Khorasanica در منطقه خراسان شمالی
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
آقاجانی.عبدالرضا
ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
ب
باقری.فرود
فعالیت ضداکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
بخش آبادی.حمید
مقایسهی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدلسازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیشتیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF)
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
بذرافشان.مسعود
مدلسازی استخراج روغن از دانه کتان با پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
بیات.حسن
بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
پ
پوراحمد.رضوان
اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
ت
توکلی اردغان.گیلان
بررسی ترکیبات شیمیایی، خصوصیات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی اسانس درمنه Artemisia Khorasanica در منطقه خراسان شمالی
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
جمشیدی.انیسه
اثر قوامیابی و افزودن صمغهای CMC و کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix)
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
جوکار.اکبر
تولید سوسیس با استفاده از آرد جو جوانهزده و بررسی تاثیر آن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کیفیت سوسیس
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
ح
حاجی رستملو.بهاره
بیوسنتز نانوذرات نقره توسط عصاره مریم گلی و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن ها علیه باکتری های فساد غذایی
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
حجت الاسلامی.محمد
تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
حسینی قابوس.سید حسین
کاربرد روش بهینهسازی الگوریتم ژنتیک جهت بررسی افت وزن سیبزمینی طی خشک کردن با سامانه مادونقرمز
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
حسینی.سیدمهدی
ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتیاکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
حیدری دستجردی.منیر
غنی سازی ویتامین D2 در قارچ خوراکی دکمهای آگاریکوس بایسپورس با استفاده از پرتو ماورا بنفش پالسی UV-B
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
حیدری.منیژه
غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
خ
خیاط نوری.میرهادی
تعیین میزان آلاینده های سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپسهای سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
د
دهقان تنها.راحله
بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
دیدار.زهره
بررسی استفاده از روشهای مختلف شستشوی کاهو در کاهش بار میکروبی باسیلوس سرئوس
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
دیدار.زهره
ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتیاکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
دیواندری.نسیم
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
ر
رادی.محسن
فعالیت ضداکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
رحمن.علیرضا
افزایش عمرماندگاری فیله ماهی قزلآلا پوشش داده شده با فیلم کازئینات سدیم همراه با عصاره بذر چای
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
رحمن.علیرضا
اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
رستم میری.لیلا
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
روزبه نصیرائی.لیلا
بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
روفه گری نژاد.لیلا
تعیین میزان آلاینده های سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپسهای سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
ژ
ژیانی.راحله
بیوسنتز نانوذرات نقره توسط عصاره مریم گلی و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن ها علیه باکتری های فساد غذایی
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
س
سادات رسول.محبوبه
تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوسپاراکازئی و فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
سرابندی.خشایار
مقایسهی ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
سعیدی اصل.محمد رضا
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
سعیدی.زریر
غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
سلیمانی فرد.منصوره
طراحی و بررسی ویژگیهای فیزیکی حاملهای لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
سها.ساحل
تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
ش
شرایعی.پروین
بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آبی پوست انار در شرایط آزمایشگاهی و غذایی
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
شریفی.اکرم
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
شریفی.اکرم
بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کمکالری پروبیوتیک
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
شریفی.اکرم
بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
شریفی.اکرم
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
شریفی.اکرم
بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
شکوهی راد.علی
غنی سازی ویتامین D2 در قارچ خوراکی دکمهای آگاریکوس بایسپورس با استفاده از پرتو ماورا بنفش پالسی UV-B
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
شهاب لواسانی.علیرضا
تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوسپاراکازئی و فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
شیخ الاسلامی.زهرا
بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
ص
صادقی ماهونک.علیرضا
مقایسهی ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
صادقی.علیرضا
طراحی و بررسی ویژگیهای فیزیکی حاملهای لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
صالحی.فخرالدین
تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
صالحی.فخرالدین
کاربرد روش بهینهسازی الگوریتم ژنتیک جهت بررسی افت وزن سیبزمینی طی خشک کردن با سامانه مادونقرمز
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
صفری کوشالی.زهرا
بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
صفری.رضا
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
ض
ضیائی فر.امان محمد
مقایسهی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدلسازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیشتیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF)
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
ط
طباطبایی.حکیمه
افزایش عمرماندگاری فیله ماهی قزلآلا پوشش داده شده با فیلم کازئینات سدیم همراه با عصاره بذر چای
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
ع
عابدینی.علیرضا
اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
عالیشاهی.علیرضا
اثر قوامیابی و افزودن صمغهای CMC و کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix)
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
عطای صالحی.اسماعیل
فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوهای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
عمرانی.شکوفه
بیوسنتز نانوذرات نقره توسط عصاره مریم گلی و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن ها علیه باکتری های فساد غذایی
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
غ
غراوی.شکوفه
مدلسازی استخراج روغن از دانه کتان با پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
غلامی.حمید
بررسی امکان بکارگیری بستر سیال جهت برشته کردن دانههای کنجد
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
غلامی.زهرا
بررسی مقایسهای پایداری اکسیداتیو، عدد پراکسید، عدد یدی با نوع، مقدار و فعالیت آنتیاکسیدان سنتزی استخراج شده از روغنهای خوراکی
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
ف
فتح الهی آقایی.مهسا
تاثیر افزودن پوسته گندم به عنوان فیبر رژیمی در ترکیب بیسکویت بر پایه آرد برنج و ارزیابی کیفیت آن
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
فقیه زاده گرجی.الهه
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
ق
قادری.سجاد
تحلیل روش سنتی استفاده از مشک در فرآوری و نگهداری فرآورده شیری ریچال و بررسی فلورمیکروبی آن
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
قدس ولی.علیرضا
مقایسهی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدلسازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیشتیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF)
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
قربانی.محمد
مقایسهی ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
قربانی.محمد
طراحی و بررسی ویژگیهای فیزیکی حاملهای لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
قره خانی.مهدی
تاثیر افزودن پوسته گندم به عنوان فیبر رژیمی در ترکیب بیسکویت بر پایه آرد برنج و ارزیابی کیفیت آن
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
قطبی.معصومه
بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
ک
کارگذار.الهه
بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کمکالری پروبیوتیک
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
کاوه.شیما
مقایسهی ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
کردجزی.معظمه
اثر قوامیابی و افزودن صمغهای CMC و کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix)
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
کرمی.اصغر
بررسی امکان بکارگیری بستر سیال جهت برشته کردن دانههای کنجد
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
کفیلی.تیوا
تعیین مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه های اسید لاکتیک پنیرسنتی تالشی تولید شده از شیر خام
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
کیان پور.سامان
تعیین شاخص مخاطره سلامت فلزات سنگین در نان مصرفی برخی مناطق شهر همدان
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
م
محمدی.عصمت
اثر قوامیابی و افزودن صمغهای CMC و کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix)
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
مرتضوی.سید علی
بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کمکالری پروبیوتیک
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
مستقیم.تکتم
اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
مستقیم.تکتم
افزایش عمرماندگاری فیله ماهی قزلآلا پوشش داده شده با فیلم کازئینات سدیم همراه با عصاره بذر چای
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
مظاهری.مصطفی
فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوهای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
مقیمی.معصومه
مدلسازی استخراج روغن از دانه کتان با پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
مکاری.جلال الدین
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشابه رژیمی تولید شده با قند استویا(Stevia rebaudiana)
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
ملکی.مریم
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
موسوی بنی.سحر السادات
اثر قوامیابی و افزودن صمغهای CMC و کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix)
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
مولوی.هومان
غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
مهدیان.الهام
بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
مهربانی.زهرا
تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
مهریار.لاله
اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
میرزایی.حبیب
مقایسهی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدلسازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیشتیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF)
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
میری.سید محمد
ارزیابی مقایسهای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام، نمکسود و حرارت دیده توسط مایکروویو
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
ن
ناطق.لیلا
تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوسپاراکازئی و فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
نظری فر.الناز
بهینهسازی عوامل مؤثر(گلوکز اکسیداز، اسیدآسکوربیک و صمغ گوار) بر خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم با بکارگیری روش سطح پاسخ
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
نوری.فهیمه
بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
ه
هاشمی روان.مهناز
اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
هاشمی.سید جعفر
بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
هاشمیان.سعیده
بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
هدایتی فرد.مسعود
ارزیابی مقایسهای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام، نمکسود و حرارت دیده توسط مایکروویو
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
همتی اردلی.زهرا
تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
ی
یادگاری.مژگان
بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
یادگاری.مهراب
غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]