ا

  • اصغرزاده.محمدرضا بررسی میزان آلودگی گوشت گاومیشهای ذبح‌شده در کشتارگاه صنعتی ارومیه به انگل سارکوسیستیس با استفاده از روش واکنش زنجیره¬ای پلیمراز [ دوره15, شماره 57 - بهار سال 1404]

آ

  • آریایی.پیمان ارزیابی تأثیر پوشش ترکیبی کیتوزان، صمغ دانه شاهی به همراه پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد بر فساد میکروبی فیله شترمرغ در دماي یخچالی [ دوره15, شماره 57 - بهار سال 1404]

ج

  • جعفریان.سارا ارزیابی تأثیر پوشش ترکیبی کیتوزان، صمغ دانه شاهی به همراه پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد بر فساد میکروبی فیله شترمرغ در دماي یخچالی [ دوره15, شماره 57 - بهار سال 1404]

ر

  • رحیمی.ابراهیم بررسی میزان استفاده از بافت¬های غیرمجاز در سوسیس و کالباس¬های عرضه‌شده در شهرستان ماهشهر در سال 1403 [ دوره15, شماره 57 - بهار سال 1404]
  • رسولی.سهراب بررسی میزان آلودگی گوشت گاومیشهای ذبح‌شده در کشتارگاه صنعتی ارومیه به انگل سارکوسیستیس با استفاده از روش واکنش زنجیره¬ای پلیمراز [ دوره15, شماره 57 - بهار سال 1404]

س

  • ساداتی قلعه. مهدیه بررسی میزان آلودگی گوشت گاومیشهای ذبح‌شده در کشتارگاه صنعتی ارومیه به انگل سارکوسیستیس با استفاده از روش واکنش زنجیره¬ای پلیمراز [ دوره15, شماره 57 - بهار سال 1404]
  • سجادی.مهسا سادات ارزیابی تأثیر پوشش ترکیبی کیتوزان، صمغ دانه شاهی به همراه پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد بر فساد میکروبی فیله شترمرغ در دماي یخچالی [ دوره15, شماره 57 - بهار سال 1404]
  • سلطان‌ زاده.شقایق سنجش ‌‌‌‌میزان آفلاتوکسین ‏B1‎‏ در انواع کالباس¬های عرضه‌شده در شهرستان کرج به روش الایزا ‌‌ [ دوره15, شماره 57 - بهار سال 1404]

ش

  • شریفی سلطانی. مهدی ارزیابی تأثیر پوشش ترکیبی کیتوزان، صمغ دانه شاهی به همراه پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد بر فساد میکروبی فیله شترمرغ در دماي یخچالی [ دوره15, شماره 57 - بهار سال 1404]

ط

  • طایفه.ماندانا بررسی کیفیت روغن مورد استفاده در طبخ غذای بیمارستان¬های شهر رشت [ دوره15, شماره 57 - بهار سال 1404]

ک

  • کوهساری.هادی نوشیدنی‌های گیاهی و محصولات پروبیوتیک حاصل از تخمیر آن‌ها [ دوره15, شماره 57 - بهار سال 1404]

ن

  • نصرالله زاده.آذین بررسی کیفیت روغن مورد استفاده در طبخ غذای بیمارستان¬های شهر رشت [ دوره15, شماره 57 - بهار سال 1404]
  • نصرالله زاده.آذین بررسی کیفیت روغن مورد استفاده در طبخ غذای بیمارستان¬های شهر رشت [ دوره15, شماره 57 - بهار سال 1404]

ه

  • هاشمی.سید مجید سنجش ‌‌‌‌میزان آفلاتوکسین ‏B1‎‏ در انواع کالباس¬های عرضه‌شده در شهرستان کرج به روش الایزا ‌‌ [ دوره15, شماره 57 - بهار سال 1404]

ی

  • یابنده پور.افسانه بررسی کیفیت روغن مورد استفاده در طبخ غذای بیمارستان¬های شهر رشت [ دوره15, شماره 57 - بهار سال 1404]
  • یوسفی.هومن بررسی میزان استفاده از بافت¬های غیرمجاز در سوسیس و کالباس¬های عرضه‌شده در شهرستان ماهشهر در سال 1403 [ دوره15, شماره 57 - بهار سال 1404]