ا

  • ابدالی.حدیثه ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاه‌های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخص‌های ایمنی و بهداشتی مواد غذایی [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • احمدی.محمود ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاه‌های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخص‌های ایمنی و بهداشتی مواد غذایی [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • اژدری.عطااله بررسی آلودگی میکروبی در سبزی‌های بسته‌بندی‌شده آماده مصرف مشهد [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • اسفندیاری.زهرا ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاه‌های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخص‌های ایمنی و بهداشتی مواد غذایی [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • اسکندری.محمد هادی اثر باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگی‌های کیفی آن [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]
  • اصفری.لعیا مطالعه ویژگی‌های کیفی، آلودگی‌های میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنج‌های تولید داخل و وارداتی [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • الماسیان.ریکا کارایی سه روش تخلیص در اندازه‌گیری داکسی‌نیوالنول و بررسی میزان آن در فرآورده‌های غلات [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • امانی.علیرضا بهینه‌سازی شرایط ازون‌دهی آب باهدف حذف هورمون‌های استرون و 17 بتا-استرادیول [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • امین لاری.محمود بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگی‌های‌ میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • انوار.سید امیر علی مطالعه خواص ضد‌میکروبی پوشش‌ نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات نقره [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]
  • اهری.حامد مطالعه خواص ضد‌میکروبی پوشش‌ نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات نقره [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]

ب

  • بساکی.طیبه کارایی سه روش تخلیص در اندازه‌گیری داکسی‌نیوالنول و بررسی میزان آن در فرآورده‌های غلات [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • بصیری.سارا اثر باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگی‌های کیفی آن [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]
  • بهمدی.هما تعیین مقادیر برخی عناصر معدنی و فلزات سنگین، نیترات و نیتریت گیاه سالیکورنیا گونه <i>اوروپایا</i> برداشت ‌شده از اطراف دریاچه ارومیه در سال 1397 [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]

پ

  • پورعبدی.پریسا ردیابی باکتریوسین گروه IIa و IIb در سویه‌های بومی لاکتوباسیلوس جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • پورمهدی.مهدی اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • پویامنش.مبینا مطالعه خواص ضد‌میکروبی پوشش‌ نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات نقره [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]

ت

  • تاری نژاد.علیرضا ردیابی باکتریوسین گروه IIa و IIb در سویه‌های بومی لاکتوباسیلوس جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]

ج

  • جعفری زاده- مالمیری.هدی اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • جلال.حسن بررسی ترکیبات آروماتیک حلقوی و فلزات سنگین در میگوهای سفید (Metapenaeus affinis) عرضه‌شده شهر تهران [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]
  • جلوان.مهشید اثر اسانس لعل‌کوهستان بر ویژگی‌های میکروبی همبرگر [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]
  • جلیلی.مریم کارایی سه روش تخلیص در اندازه‌گیری داکسی‌نیوالنول و بررسی میزان آن در فرآورده‌های غلات [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • جمشیدی.عبداله بررسی ترکیبات آروماتیک حلقوی و فلزات سنگین در میگوهای سفید (Metapenaeus affinis) عرضه‌شده شهر تهران [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]
  • جوادی.افشین بهینه‌سازی شرایط ازون‌دهی آب باهدف حذف هورمون‌های استرون و 17 بتا-استرادیول [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • جوادی.افشین اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • جهاندیده.فرهاد اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر میزان رشد و قدرت تشکیل بیوفیلم در استافیلوکوکوس اورئوس‌های جداشده از شیر گاو مبتلا به ورم پستان [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]

ح

  • حاجی نیا.فهیمه ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • حامدی.حسن بررسی صحت ادعاهای‌تغذیه‏ای و سلامتی‏بخش برچسب‏ فرآورده‌های‌شیری عرضه شده در تهران [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • حجازی.محمد امین ردیابی باکتریوسین گروه IIa و IIb در سویه‌های بومی لاکتوباسیلوس جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • حسن زاده.اکبر ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاه‌های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخص‌های ایمنی و بهداشتی مواد غذایی [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • حسین زاده.سعید اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقی‌مانده فلزات سنگین در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • حسین زاده.سعید بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگی‌های‌ میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • حسین زاده.سمیه اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر میزان رشد و قدرت تشکیل بیوفیلم در استافیلوکوکوس اورئوس‌های جداشده از شیر گاو مبتلا به ورم پستان [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • حنیفیان.شهرام اثر مهاری لاکتوکوکوس لاکتیس مولد نایسین بر سویه‌های لیستریا مونوسایتوجنز در پنیر سفید فراپالایشی [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]

خ

  • خمیری.مرتضی ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • خندقی.جلیل کاربرد روش جدید میکرواستخراج برای اندازه‌گیری آفت‌کش‌های اورگانوفسفره در آب‌میوه به‌روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]
  • خندقی.جلیل تشخیص و اندازه‌گیری تعدادی از آفت‌کش‌های پایرتروئیدی در نمونه‌های سبزی با کروماتوگرافی‌گازی کوپل‌شده به اسپکترومترجرمی [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]

د

  • درخشش.نگین تعیین کیفیت بهداشتی خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) هفت برم استان فارس از نظر عناصر سنگین انباشته ‌شده در محصول [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]

ر

  • رحمانی.انوشه کارایی سه روش تخلیص در اندازه‌گیری داکسی‌نیوالنول و بررسی میزان آن در فرآورده‌های غلات [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • رحیمی.ابراهیم شیوع <i>کوکسیلا بورنتی </i> در مخازن جمع‌آوری شیر گاوهای بومی استان گیلان به‌روش Nested-PCR [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • رحیمیان.جواد پلی‌مورفیسم ژن aroA در استافیلوکوکوس اورئوس‌های جدا شده از شیر خام و پنیر سنتی [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • رسولی.سهراب بررسی میزان آلودگى گوشت گاوهاى ذبح‌شده در کشتارگاه صنعتى ارومیه به انگل سارکوسیست با روش PCR و مقایسه با دو روش ماکروسکوپی و هضمی [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • رسولی.سهراب بررسی میزان شیوع سارکوسیستیس در گوسفندان کشتاری شهرستان خوی به‌روش ماکروسکوپی و میکروسکوپی [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • روح زاده.سروه تأثیر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات شیمیایی، حسی و بقای باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم در بستنی کم‌چرب [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]
  • رهبر.احمد تعیین کیفیت بهداشتی خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) هفت برم استان فارس از نظر عناصر سنگین انباشته ‌شده در محصول [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]

ز

  • زمانی خادمانلو.حسین مطالعه ویژگی‌های کیفی، آلودگی‌های میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنج‌های تولید داخل و وارداتی [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • زمردی.شهین تعیین مقادیر برخی عناصر معدنی و فلزات سنگین، نیترات و نیتریت گیاه سالیکورنیا گونه <i>اوروپایا</i> برداشت ‌شده از اطراف دریاچه ارومیه در سال 1397 [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • زمیندار.نفیسه اثر اسانس لعل‌کوهستان بر ویژگی‌های میکروبی همبرگر [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]

س

  • سامی.مسعود ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاه‌های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخص‌های ایمنی و بهداشتی مواد غذایی [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • سلیقه زاده.رضا تعیین کیفیت بهداشتی خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) هفت برم استان فارس از نظر عناصر سنگین انباشته ‌شده در محصول [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]

ش

  • شاکریان.امیر شیوع <i>کوکسیلا بورنتی </i> در مخازن جمع‌آوری شیر گاوهای بومی استان گیلان به‌روش Nested-PCR [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • شاهماری.مهتاب بررسی پروفایل اسیدهای چرب و عناصر سنگین (مس، کروم و کبالت) در روغن‌های حیوانی استان ایلام [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]
  • شایق.جلال پلی‌مورفیسم ژن aroA در استافیلوکوکوس اورئوس‌های جدا شده از شیر خام و پنیر سنتی [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • شایق.جلال اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر میزان رشد و قدرت تشکیل بیوفیلم در استافیلوکوکوس اورئوس‌های جداشده از شیر گاو مبتلا به ورم پستان [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • شعبانی لکرانی.نعیمه اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • شکر فروش.دکتر شهرام اثر باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگی‌های کیفی آن [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]
  • شکرفروش.سید شهرام بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگی‌های‌ میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • شواخی.فروغ تعیین مقادیر برخی عناصر معدنی و فلزات سنگین، نیترات و نیتریت گیاه سالیکورنیا گونه <i>اوروپایا</i> برداشت ‌شده از اطراف دریاچه ارومیه در سال 1397 [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • شیرزایی.شفق مطالعه ویژگی‌های کیفی، آلودگی‌های میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنج‌های تولید داخل و وارداتی [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • شیرغلامی.محمدعلی طراحی و ساخت حسگر رنگ‌سنجی جدید برپایه هماتوکسیلین به‌منظور شناسایی تازگی میگو در طی مدت نگهداری [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • شیری.نیما تعیین کیفیت بهداشتی خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) هفت برم استان فارس از نظر عناصر سنگین انباشته ‌شده در محصول [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]

ص

  • صادقی ماهونک.علیرضا ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • صادقی.جاوید اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • صادقی.سید مصطفی تأثیر روش پخت و زمان خیساندن بر غلظت فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، نیکل و کروم) در برنج [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • صادقی.علیرضا ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]

ض

  • ضیاالدینی.مرتضی اثر ضدباکتریایی نانوذره آلومینات روی بر باکتری‌های بیماری‌زای‌ غذایی اشریشیا کولای و سودوموناس آئروژینوزا [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]

ط

  • طاهری.علی اثر ضدباکتریایی نانوذره آلومینات روی بر باکتری‌های بیماری‌زای‌ غذایی اشریشیا کولای و سودوموناس آئروژینوزا [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]
  • طایفه.ماندانا تأثیر روش پخت و زمان خیساندن بر غلظت فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، نیکل و کروم) در برنج [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]

ع

  • عاطفی صدرینی.عطفه بررسی ترکیبات آروماتیک حلقوی و فلزات سنگین در میگوهای سفید (Metapenaeus affinis) عرضه‌شده شهر تهران [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]
  • عباس‌زاده معروفان.خداویردی بهینه‌سازی شرایط ازون‌دهی آب باهدف حذف هورمون‌های استرون و 17 بتا-استرادیول [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • عباسی.آذر تأثیر روش پخت و زمان خیساندن بر غلظت فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، نیکل و کروم) در برنج [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]

غ

  • غلامحسینی.امین تعیین کیفیت بهداشتی خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) هفت برم استان فارس از نظر عناصر سنگین انباشته ‌شده در محصول [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • غلامی گیلانی.سهیلا بررسی پروفایل اسیدهای چرب و عناصر سنگین (مس، کروم و کبالت) در روغن‌های حیوانی استان ایلام [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]
  • غلامی گیلانی.غلامرضا بررسی پروفایل اسیدهای چرب و عناصر سنگین (مس، کروم و کبالت) در روغن‌های حیوانی استان ایلام [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]

ف

  • فارسی.محمد تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز، آلژینات سدیم و عصاره سیر کوهی (Allium ursinum L) بر ماندگاری پنیر لاکتیکی [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • فخیم رسولزاده.رزیتا کاربرد روش جدید میکرواستخراج برای اندازه‌گیری آفت‌کش‌های اورگانوفسفره در آب‌میوه به‌روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]
  • فرهی آشتیانی.راحله اثر باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگی‌های کیفی آن [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]
  • فضل ارا.علی اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]

ق

  • قادری قهفرخی.مریم اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • قاسمی کهریزه.فاطمه بررسی میزان آلودگى گوشت گاوهاى ذبح‌شده در کشتارگاه صنعتى ارومیه به انگل سارکوسیست با روش PCR و مقایسه با دو روش ماکروسکوپی و هضمی [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • قدوسی.رضیه بررسی آلودگی میکروبی در سبزی‌های بسته‌بندی‌شده آماده مصرف مشهد [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • قربانی.زهرا اثر اسانس لعل‌کوهستان بر ویژگی‌های میکروبی همبرگر [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]
  • قیصری.حمید رضا اثر باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگی‌های کیفی آن [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]
  • قیصری.حمید رضا اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقی‌مانده فلزات سنگین در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]

ک

  • کریم.گیتی مطالعه خواص ضد‌میکروبی پوشش‌ نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات نقره [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]
  • کلانتری پور.آیدا اثر مهاری لاکتوکوکوس لاکتیس مولد نایسین بر سویه‌های لیستریا مونوسایتوجنز در پنیر سفید فراپالایشی [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • کیانی قلعه سرد.سپیده اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]

گ

  • گل آبادی.مریم اثر اسانس لعل‌کوهستان بر ویژگی‌های میکروبی همبرگر [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]
  • گهرام زئی.معصومه اثر ضدباکتریایی نانوذره آلومینات روی بر باکتری‌های بیماری‌زای‌ غذایی اشریشیا کولای و سودوموناس آئروژینوزا [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]

م

  • متین.امیرعباس بهینه‌سازی شرایط ازون‌دهی آب باهدف حذف هورمون‌های استرون و 17 بتا-استرادیول [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • مجیدی.محمد ردیابی باکتریوسین گروه IIa و IIb در سویه‌های بومی لاکتوباسیلوس جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • محمدی.سید مسعود بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگی‌های‌ میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • مدرسه قهفرخی.شیدا اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقی‌مانده فلزات سنگین در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • مزیدی.سمیرا طراحی و ساخت حسگر رنگ‌سنجی جدید برپایه هماتوکسیلین به‌منظور شناسایی تازگی میگو در طی مدت نگهداری [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • مطلبی.عباسعلی بررسی میزان آلودگى گوشت گاوهاى ذبح‌شده در کشتارگاه صنعتى ارومیه به انگل سارکوسیست با روش PCR و مقایسه با دو روش ماکروسکوپی و هضمی [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • معدنی.صغری تعیین مقادیر برخی عناصر معدنی و فلزات سنگین، نیترات و نیتریت گیاه سالیکورنیا گونه <i>اوروپایا</i> برداشت ‌شده از اطراف دریاچه ارومیه در سال 1397 [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • مقصودلو.یحیی ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • منادی سفیدان.علیرضا پلی‌مورفیسم ژن aroA در استافیلوکوکوس اورئوس‌های جدا شده از شیر خام و پنیر سنتی [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • مندالی.علی بررسی میزان شیوع سارکوسیستیس در گوسفندان کشتاری شهرستان خوی به‌روش ماکروسکوپی و میکروسکوپی [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • موسوی.سیده مریم تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز، آلژینات سدیم و عصاره سیر کوهی (Allium ursinum L) بر ماندگاری پنیر لاکتیکی [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • مویدی.علی ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • مهستی شتربانی.پیمان بررسی صحت ادعاهای‌تغذیه‏ای و سلامتی‏بخش برچسب‏ فرآورده‌های‌شیری عرضه شده در تهران [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • میرزایی.حمید اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • میرزایی.حمید بهینه‌سازی شرایط ازون‌دهی آب باهدف حذف هورمون‌های استرون و 17 بتا-استرادیول [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]

ن

  • ناجی طبسی.سارا مطالعه ویژگی‌های کیفی، آلودگی‌های میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنج‌های تولید داخل و وارداتی [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • نجفیان.لیلا تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز، آلژینات سدیم و عصاره سیر کوهی (Allium ursinum L) بر ماندگاری پنیر لاکتیکی [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • نصیر زاده.نوید طراحی و ساخت حسگر رنگ‌سنجی جدید برپایه هماتوکسیلین به‌منظور شناسایی تازگی میگو در طی مدت نگهداری [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • نوروز حقی نوبیجاری.اکرم شیوع <i>کوکسیلا بورنتی </i> در مخازن جمع‌آوری شیر گاوهای بومی استان گیلان به‌روش Nested-PCR [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]

و

  • وردیان.اسما مطالعه ویژگی‌های کیفی، آلودگی‌های میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنج‌های تولید داخل و وارداتی [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • وره زردی.امیر کارایی سه روش تخلیص در اندازه‌گیری داکسی‌نیوالنول و بررسی میزان آن در فرآورده‌های غلات [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]