ابدالی.حدیثه
ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاههای اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخصهای ایمنی و بهداشتی مواد غذایی
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
احمدی.محمود
ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاههای اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخصهای ایمنی و بهداشتی مواد غذایی
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
اژدری.عطااله
بررسی آلودگی میکروبی در سبزیهای بستهبندیشده آماده مصرف مشهد
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
اسفندیاری.زهرا
ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاههای اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخصهای ایمنی و بهداشتی مواد غذایی
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
اسکندری.محمد هادی
اثر باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگیهای کیفی آن
[
دوره10,
شماره
38
- تابستانسال
1399]
اصفری.لعیا
مطالعه ویژگیهای کیفی، آلودگیهای میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنجهای تولید داخل و وارداتی
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
الماسیان.ریکا
کارایی سه روش تخلیص در اندازهگیری داکسینیوالنول و بررسی میزان آن در فرآوردههای غلات
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
امانی.علیرضا
بهینهسازی شرایط ازوندهی آب باهدف حذف هورمونهای استرون و 17 بتا-استرادیول
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
امین لاری.محمود
بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
بساکی.طیبه
کارایی سه روش تخلیص در اندازهگیری داکسینیوالنول و بررسی میزان آن در فرآوردههای غلات
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
بصیری.سارا
اثر باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگیهای کیفی آن
[
دوره10,
شماره
38
- تابستانسال
1399]
بهمدی.هما
تعیین مقادیر برخی عناصر معدنی و فلزات سنگین، نیترات و نیتریت گیاه سالیکورنیا گونه <i>اوروپایا</i> برداشت شده از اطراف دریاچه ارومیه در سال 1397
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
پ
پورعبدی.پریسا
ردیابی باکتریوسین گروه IIa و IIb در سویههای بومی لاکتوباسیلوس جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
پورمهدی.مهدی
اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
تاری نژاد.علیرضا
ردیابی باکتریوسین گروه IIa و IIb در سویههای بومی لاکتوباسیلوس جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
ج
جعفری زاده- مالمیری.هدی
اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
جلال.حسن
بررسی ترکیبات آروماتیک حلقوی و فلزات سنگین در میگوهای سفید (Metapenaeus affinis) عرضهشده شهر تهران
[
دوره10,
شماره
38
- تابستانسال
1399]
جلوان.مهشید
اثر اسانس لعلکوهستان بر ویژگیهای میکروبی همبرگر
[
دوره10,
شماره
38
- تابستانسال
1399]
جلیلی.مریم
کارایی سه روش تخلیص در اندازهگیری داکسینیوالنول و بررسی میزان آن در فرآوردههای غلات
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
جمشیدی.عبداله
بررسی ترکیبات آروماتیک حلقوی و فلزات سنگین در میگوهای سفید (Metapenaeus affinis) عرضهشده شهر تهران
[
دوره10,
شماره
38
- تابستانسال
1399]
جوادی.افشین
بهینهسازی شرایط ازوندهی آب باهدف حذف هورمونهای استرون و 17 بتا-استرادیول
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
جوادی.افشین
اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
جهاندیده.فرهاد
اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر میزان رشد و قدرت تشکیل بیوفیلم در استافیلوکوکوس اورئوسهای جداشده از شیر گاو مبتلا به ورم پستان
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
ح
حاجی نیا.فهیمه
ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
حامدی.حسن
بررسی صحت ادعاهایتغذیهای و سلامتیبخش برچسب فرآوردههایشیری عرضه شده در تهران
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
حجازی.محمد امین
ردیابی باکتریوسین گروه IIa و IIb در سویههای بومی لاکتوباسیلوس جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
حسن زاده.اکبر
ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاههای اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخصهای ایمنی و بهداشتی مواد غذایی
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
حسین زاده.سعید
اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقیمانده فلزات سنگین در ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
حسین زاده.سعید
بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
حسین زاده.سمیه
اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر میزان رشد و قدرت تشکیل بیوفیلم در استافیلوکوکوس اورئوسهای جداشده از شیر گاو مبتلا به ورم پستان
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
حنیفیان.شهرام
اثر مهاری لاکتوکوکوس لاکتیس مولد نایسین بر سویههای لیستریا مونوسایتوجنز در پنیر سفید فراپالایشی
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
خ
خمیری.مرتضی
ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
خندقی.جلیل
کاربرد روش جدید میکرواستخراج برای اندازهگیری آفتکشهای اورگانوفسفره در آبمیوه بهروش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره10,
شماره
38
- تابستانسال
1399]
خندقی.جلیل
تشخیص و اندازهگیری تعدادی از آفتکشهای پایرتروئیدی در نمونههای سبزی با کروماتوگرافیگازی کوپلشده به اسپکترومترجرمی
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
د
درخشش.نگین
تعیین کیفیت بهداشتی خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) هفت برم استان فارس از نظر عناصر سنگین انباشته شده در محصول
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
ر
رحمانی.انوشه
کارایی سه روش تخلیص در اندازهگیری داکسینیوالنول و بررسی میزان آن در فرآوردههای غلات
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
رحیمیان.جواد
پلیمورفیسم ژن aroA در استافیلوکوکوس اورئوسهای جدا شده از شیر خام و پنیر سنتی
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
رسولی.سهراب
بررسی میزان آلودگى گوشت گاوهاى ذبحشده در کشتارگاه صنعتى ارومیه به انگل سارکوسیست با روش PCR و مقایسه با دو روش ماکروسکوپی و هضمی
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
رسولی.سهراب
بررسی میزان شیوع سارکوسیستیس در گوسفندان کشتاری شهرستان خوی بهروش ماکروسکوپی و میکروسکوپی
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
روح زاده.سروه
تأثیر ژل آلوئهورا بر خصوصیات شیمیایی، حسی و بقای باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم در بستنی کمچرب
[
دوره10,
شماره
38
- تابستانسال
1399]
رهبر.احمد
تعیین کیفیت بهداشتی خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) هفت برم استان فارس از نظر عناصر سنگین انباشته شده در محصول
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
ز
زمانی خادمانلو.حسین
مطالعه ویژگیهای کیفی، آلودگیهای میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنجهای تولید داخل و وارداتی
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
زمردی.شهین
تعیین مقادیر برخی عناصر معدنی و فلزات سنگین، نیترات و نیتریت گیاه سالیکورنیا گونه <i>اوروپایا</i> برداشت شده از اطراف دریاچه ارومیه در سال 1397
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
زمیندار.نفیسه
اثر اسانس لعلکوهستان بر ویژگیهای میکروبی همبرگر
[
دوره10,
شماره
38
- تابستانسال
1399]
س
سامی.مسعود
ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاههای اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخصهای ایمنی و بهداشتی مواد غذایی
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
سلیقه زاده.رضا
تعیین کیفیت بهداشتی خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) هفت برم استان فارس از نظر عناصر سنگین انباشته شده در محصول
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
شاهماری.مهتاب
بررسی پروفایل اسیدهای چرب و عناصر سنگین (مس، کروم و کبالت) در روغنهای حیوانی استان ایلام
[
دوره10,
شماره
38
- تابستانسال
1399]
شایق.جلال
پلیمورفیسم ژن aroA در استافیلوکوکوس اورئوسهای جدا شده از شیر خام و پنیر سنتی
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
شایق.جلال
اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر میزان رشد و قدرت تشکیل بیوفیلم در استافیلوکوکوس اورئوسهای جداشده از شیر گاو مبتلا به ورم پستان
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
شعبانی لکرانی.نعیمه
اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
شکر فروش.دکتر شهرام
اثر باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگیهای کیفی آن
[
دوره10,
شماره
38
- تابستانسال
1399]
شکرفروش.سید شهرام
بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
شواخی.فروغ
تعیین مقادیر برخی عناصر معدنی و فلزات سنگین، نیترات و نیتریت گیاه سالیکورنیا گونه <i>اوروپایا</i> برداشت شده از اطراف دریاچه ارومیه در سال 1397
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
شیرزایی.شفق
مطالعه ویژگیهای کیفی، آلودگیهای میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنجهای تولید داخل و وارداتی
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
شیرغلامی.محمدعلی
طراحی و ساخت حسگر رنگسنجی جدید برپایه هماتوکسیلین بهمنظور شناسایی تازگی میگو در طی مدت نگهداری
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
شیری.نیما
تعیین کیفیت بهداشتی خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) هفت برم استان فارس از نظر عناصر سنگین انباشته شده در محصول
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
ص
صادقی ماهونک.علیرضا
ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
صادقی.جاوید
اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
صادقی.سید مصطفی
تأثیر روش پخت و زمان خیساندن بر غلظت فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، نیکل و کروم) در برنج
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
صادقی.علیرضا
ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
ض
ضیاالدینی.مرتضی
اثر ضدباکتریایی نانوذره آلومینات روی بر باکتریهای بیماریزای غذایی اشریشیا کولای و سودوموناس آئروژینوزا
[
دوره10,
شماره
38
- تابستانسال
1399]
ط
طاهری.علی
اثر ضدباکتریایی نانوذره آلومینات روی بر باکتریهای بیماریزای غذایی اشریشیا کولای و سودوموناس آئروژینوزا
[
دوره10,
شماره
38
- تابستانسال
1399]
طایفه.ماندانا
تأثیر روش پخت و زمان خیساندن بر غلظت فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، نیکل و کروم) در برنج
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
ع
عاطفی صدرینی.عطفه
بررسی ترکیبات آروماتیک حلقوی و فلزات سنگین در میگوهای سفید (Metapenaeus affinis) عرضهشده شهر تهران
[
دوره10,
شماره
38
- تابستانسال
1399]
عباسزاده معروفان.خداویردی
بهینهسازی شرایط ازوندهی آب باهدف حذف هورمونهای استرون و 17 بتا-استرادیول
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
عباسی.آذر
تأثیر روش پخت و زمان خیساندن بر غلظت فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، نیکل و کروم) در برنج
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
غ
غلامحسینی.امین
تعیین کیفیت بهداشتی خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) هفت برم استان فارس از نظر عناصر سنگین انباشته شده در محصول
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
غلامی گیلانی.سهیلا
بررسی پروفایل اسیدهای چرب و عناصر سنگین (مس، کروم و کبالت) در روغنهای حیوانی استان ایلام
[
دوره10,
شماره
38
- تابستانسال
1399]
غلامی گیلانی.غلامرضا
بررسی پروفایل اسیدهای چرب و عناصر سنگین (مس، کروم و کبالت) در روغنهای حیوانی استان ایلام
[
دوره10,
شماره
38
- تابستانسال
1399]
ف
فارسی.محمد
تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز، آلژینات سدیم و عصاره سیر کوهی (Allium ursinum L) بر ماندگاری پنیر لاکتیکی
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
فخیم رسولزاده.رزیتا
کاربرد روش جدید میکرواستخراج برای اندازهگیری آفتکشهای اورگانوفسفره در آبمیوه بهروش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره10,
شماره
38
- تابستانسال
1399]
فرهی آشتیانی.راحله
اثر باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگیهای کیفی آن
[
دوره10,
شماره
38
- تابستانسال
1399]
فضل ارا.علی
اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
ق
قادری قهفرخی.مریم
اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
قاسمی کهریزه.فاطمه
بررسی میزان آلودگى گوشت گاوهاى ذبحشده در کشتارگاه صنعتى ارومیه به انگل سارکوسیست با روش PCR و مقایسه با دو روش ماکروسکوپی و هضمی
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
قدوسی.رضیه
بررسی آلودگی میکروبی در سبزیهای بستهبندیشده آماده مصرف مشهد
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
قربانی.زهرا
اثر اسانس لعلکوهستان بر ویژگیهای میکروبی همبرگر
[
دوره10,
شماره
38
- تابستانسال
1399]
قیصری.حمید رضا
اثر باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگیهای کیفی آن
[
دوره10,
شماره
38
- تابستانسال
1399]
قیصری.حمید رضا
اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقیمانده فلزات سنگین در ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
کلانتری پور.آیدا
اثر مهاری لاکتوکوکوس لاکتیس مولد نایسین بر سویههای لیستریا مونوسایتوجنز در پنیر سفید فراپالایشی
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
کیانی قلعه سرد.سپیده
اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
گ
گل آبادی.مریم
اثر اسانس لعلکوهستان بر ویژگیهای میکروبی همبرگر
[
دوره10,
شماره
38
- تابستانسال
1399]
گهرام زئی.معصومه
اثر ضدباکتریایی نانوذره آلومینات روی بر باکتریهای بیماریزای غذایی اشریشیا کولای و سودوموناس آئروژینوزا
[
دوره10,
شماره
38
- تابستانسال
1399]
م
متین.امیرعباس
بهینهسازی شرایط ازوندهی آب باهدف حذف هورمونهای استرون و 17 بتا-استرادیول
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
مجیدی.محمد
ردیابی باکتریوسین گروه IIa و IIb در سویههای بومی لاکتوباسیلوس جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
محمدی.سید مسعود
بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
مدرسه قهفرخی.شیدا
اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقیمانده فلزات سنگین در ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
مزیدی.سمیرا
طراحی و ساخت حسگر رنگسنجی جدید برپایه هماتوکسیلین بهمنظور شناسایی تازگی میگو در طی مدت نگهداری
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
مطلبی.عباسعلی
بررسی میزان آلودگى گوشت گاوهاى ذبحشده در کشتارگاه صنعتى ارومیه به انگل سارکوسیست با روش PCR و مقایسه با دو روش ماکروسکوپی و هضمی
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
معدنی.صغری
تعیین مقادیر برخی عناصر معدنی و فلزات سنگین، نیترات و نیتریت گیاه سالیکورنیا گونه <i>اوروپایا</i> برداشت شده از اطراف دریاچه ارومیه در سال 1397
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
مقصودلو.یحیی
ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
منادی سفیدان.علیرضا
پلیمورفیسم ژن aroA در استافیلوکوکوس اورئوسهای جدا شده از شیر خام و پنیر سنتی
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
مندالی.علی
بررسی میزان شیوع سارکوسیستیس در گوسفندان کشتاری شهرستان خوی بهروش ماکروسکوپی و میکروسکوپی
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
موسوی.سیده مریم
تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز، آلژینات سدیم و عصاره سیر کوهی (Allium ursinum L) بر ماندگاری پنیر لاکتیکی
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
مویدی.علی
ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
مهستی شتربانی.پیمان
بررسی صحت ادعاهایتغذیهای و سلامتیبخش برچسب فرآوردههایشیری عرضه شده در تهران
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
میرزایی.حمید
اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
میرزایی.حمید
بهینهسازی شرایط ازوندهی آب باهدف حذف هورمونهای استرون و 17 بتا-استرادیول
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
ن
ناجی طبسی.سارا
مطالعه ویژگیهای کیفی، آلودگیهای میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنجهای تولید داخل و وارداتی
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
نجفیان.لیلا
تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز، آلژینات سدیم و عصاره سیر کوهی (Allium ursinum L) بر ماندگاری پنیر لاکتیکی
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
نصیر زاده.نوید
طراحی و ساخت حسگر رنگسنجی جدید برپایه هماتوکسیلین بهمنظور شناسایی تازگی میگو در طی مدت نگهداری
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
وردیان.اسما
مطالعه ویژگیهای کیفی، آلودگیهای میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنجهای تولید داخل و وارداتی
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
وره زردی.امیر
کارایی سه روش تخلیص در اندازهگیری داکسینیوالنول و بررسی میزان آن در فرآوردههای غلات
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]