احمدی.هیوا
وضعیت آلودگی شیر گاو به مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در گاوداریهای سنتی منطقه مغان
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1390]
اختلاط.مریم
بررسی بستنیهای سنتی مصرفی شهر اهواز از نظر میزان آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس، کلیفرم و اشریشیاکولای
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1390]
آ
آخوندزاده.افشین
بررسی اثر چیلر بر روی لاشههای طیور از نظر آلودگی به باکتری لیستریا مونوسایتوژنز در سطح کشتارگاههای استان آذربایجانغربی
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
آخوندزاده.افشین
اثر ضد میکروبی آویشن شیرازی بر روی E.coli O157:H7 درگوشت چرخکرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه)
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1390]
آصفی.نارملا
اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشکشده با هوای گرم
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
آصفی.نارملا
اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشکشده با هوای گرم
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
آصفی.نارملا
تأثیر پیش فرآیند اسمز بر دانسیته هویج خشک شده با هوای گرم
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1390]
ت
تاری نژاد.علیرضا
مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
تربتی.محمدعلی
بررسی بقایای آنتیبیوتیکی در بافتهای خوراکی گاوهای کشتاری تبریز به روش FPT
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
تربتی.محمدعلی
مطالعه اثر روشهای پخت مایکروویو و سرخ کردن بر روی ویژگیهای میکروبی همبرگر
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1390]
توریان.فهیمه
اثر ضد میکروبی آویشن شیرازی بر روی E.coli O157:H7 درگوشت چرخکرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه)
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1390]
توکلی.فرزانه
مطالعه اثر روشهای پخت مایکروویو و سرخ کردن بر روی ویژگیهای میکروبی همبرگر
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1390]
ج
جعفریان.پریسا
اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشکشده با هوای گرم
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
چ
چوبکار.نسرین
مطالعه تأثیر غلظتهای مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) شور
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1390]
ح
حنیفیان.شهرام
جداسازی، شناسایی و تعیین بیوتیپ یرسینیا انتروکولیتیکای بیماریزا از شیرهای پاستوریزه
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1390]
حنیفیان.شهرام
اثر اسپری اسیدهای سیتریک، استیک و پروپیونیک بر برخی پارامترهای میکروبی، شیمیایی و ظاهری گوشت بستهبندیشده گاو
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1390]
حنیفیان.شهرام
مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
خ
خاکپور.منصور
وضعیت آلودگی شیر گاو به مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در گاوداریهای سنتی منطقه مغان
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1390]
خاکپور.منصور
تعیین عوامل باکتریایی موجود در پوسته و زرده تخممرغهای با پوسته آلوده و تمیز عرضهشده در تبریز
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
خاکپور.منصور
تعیین عوامل باکتریایی جداشده از آبسههای کبدی گاوهای کشتاری در کشتارگاه صنعتی تبریز
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1390]
ر
رادمهر.بهراد
بررسی اثر ضدمیکروبی اسانس سماق روی باکتری سالمونلاتیفیموریوم و تعیین اجزای آن
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
رحیمی.ابراهیم
فراوانی و مقاومت آنتی بیوتیکی گونههای کمپیلوباکتر جدا شده از مراحل مختلف خط کشتار گوسفندی
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1390]
رحیمی.ابراهیم
بررسی غلظت آرسنیک در ماهیهای شوریده (Otolithes ruber) و کفشک (Psettodes erumei) عرضه شده در بازار اصفهان به روش اسپکترومتری جذب اتمی
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1390]
رکنی.نوردهر
اثر ضد میکروبی آویشن شیرازی بر روی E.coli O157:H7 درگوشت چرخکرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه)
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1390]
رکنی.نوردهر
آلودگی شیر به بقایای آنتیبیوتیکها طی چهل سال اخیر در ایران
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1390]
رومیانی.لاله
مطالعه تأثیر غلظتهای مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) شور
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1390]
رئیسی.مهدی
بررسی غلظت آرسنیک در ماهیهای شوریده (Otolithes ruber) و کفشک (Psettodes erumei) عرضه شده در بازار اصفهان به روش اسپکترومتری جذب اتمی
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1390]
س
ساری.عباسعلی
مطالعه تأثیر غلظتهای مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) شور
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1390]
سعیدی اصل.محمد رضا
تاثیر نایسین A و بنزوات سدیم بر رفتار لیستریامونوسیتوژنز و برخی از پارامترهای میکروبی و شیمیایی در فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophtalmichtysmolitrix) نگهداری شده در دمای 4 درجه سلسیوس
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1390]
سلطانی.مهدی
مطالعه تأثیر غلظتهای مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) شور
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1390]
سلیمانی.جابر
اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشکشده با هوای گرم
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
سلیمانی.جابر
تأثیر پیش فرآیند اسمز بر دانسیته هویج خشک شده با هوای گرم
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1390]
ش
شاکریان.امیر
فراوانی و مقاومت آنتی بیوتیکی گونههای کمپیلوباکتر جدا شده از مراحل مختلف خط کشتار گوسفندی
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1390]
شاکریان.امیر
بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت گاو، گوسفند و طیور عرضهشده در سوپرمارکتهای شهرستان شهرکرد
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
شاکریان.امیر
بررسی غلظت آرسنیک در ماهیهای شوریده (Otolithes ruber) و کفشک (Psettodes erumei) عرضه شده در بازار اصفهان به روش اسپکترومتری جذب اتمی
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1390]
شریفی.مهدی
بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام مراکز جمع آوری شیر شهرهای چالوس و رامسر
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1390]
شهبازی.پریسا
بررسی آلودگی گوسفندان و بزهای کشتاری کشتارگاه تبریز به انگلهای خونی در سال 1388
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1390]
ص
صادری اسکویی.حشمت
مطالعه نسبت آلودگی کلیفرمهای مدفوعی به انتروکوکها در بستنیهای سنتی عرضهشده در شهر تبریز
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1390]
صالحی.الهام
بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت گاو، گوسفند و طیور عرضهشده در سوپرمارکتهای شهرستان شهرکرد
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
صالحی.مجتبی
بررسی باقیمانده برخی از مواد افزودنی در شیر خام جمعآوریشده از منطقه پاکدشت در سال 1388
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1390]
صفری.رضا
تاثیر نایسین A و بنزوات سدیم بر رفتار لیستریامونوسیتوژنز و برخی از پارامترهای میکروبی و شیمیایی در فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophtalmichtysmolitrix) نگهداری شده در دمای 4 درجه سلسیوس
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1390]
ف
فردین.مسعود
وضعیت آلودگی شیر گاو به مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در گاوداریهای سنتی منطقه مغان
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1390]
ق
قائنی.منصوره
مطالعه تأثیر غلظتهای مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) شور
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1390]
قرهداغی.یعقوب
بررسی میزان آلودگی به کرمهای انگلی در بین کارکنان رستورانهای شهرستان تبریز
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1390]
ک
کریم.گیتی
مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
کریم.گیتی
آلودگی شیر به بقایای آنتیبیوتیکها طی چهل سال اخیر در ایران
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1390]
کریمی دره ابی.هیوا
بررسی اثر چیلر بر روی لاشههای طیور از نظر آلودگی به باکتری لیستریا مونوسایتوژنز در سطح کشتارگاههای استان آذربایجانغربی
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
کریمی درهآبی.هیوا
مطالعه تأثیر اینولین، مقدار تلقیح و دماهای مختلف بر سرعت رشد و متابولیسم لاکتوباسیلوس اسیدو فیلوس La5 در شیر
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1390]
م
محمدی.خسرو
مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
مرادی.بهروز
بررسی میزان هیستامین در ماهیهای قزلآلای رنگینکمان (اونکورینچوس مایکیس) خریداریشده از مراکز فروش ماهی در تهران
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
مرادی.بیژن
بررسی میزان هیستامین در ماهیهای قزلآلای رنگینکمان (اونکورینچوس مایکیس) خریداریشده از مراکز فروش ماهی در تهران
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
مرادی.مهران
اثرات ضد باکتریایی ترکیبی نیسین و اسانس پیاز تحت غلظتهای مختلف نمک و pH بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1390]
مشاک.زهره
بررسی میزان هیستامین در ماهیهای قزلآلای رنگینکمان (اونکورینچوس مایکیس) خریداریشده از مراکز فروش ماهی در تهران
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
موثق.محمد حسین
تخمین میزان آلودگی شیر خام گاو با بروسلا آبورتوس به روش آزمون حلقهای شیر در منطقه پارس آباد مغان
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1390]
موسوی.طناز
بررسی باقیمانده برخی از مواد افزودنی در شیر خام جمعآوریشده از منطقه پاکدشت در سال 1388
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1390]
مهدی زاده.تورج
اثرات ضد باکتریایی ترکیبی نیسین و اسانس پیاز تحت غلظتهای مختلف نمک و pH بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1390]
میردامادی.سعید
تولید نیمه صنعتی اسید لاکتیک بوسیله سویه Lactobacillus casei subsp. casei
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1390]
میردامادی.سعید
شناسایی، جداسازی، تخلیص و بررسی طیف اثر باکتریوسینهای چند سویه لاکتوباسیلوس بومی جدا شده از محصولات لبنی ایران
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1390]
میرزایی.حمید
مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی عرضه شده در بازار تبریز به کلیفرمها و اشریشیا کولای بیماریزا
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1390]
ن
نوری.نگین
اثر ضد میکروبی آویشن شیرازی بر روی E.coli O157:H7 درگوشت چرخکرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه)
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1390]
ه
هاشم زاده فرهنگ.حسین
بررسی آلودگی گوسفندان و بزهای کشتاری کشتارگاه تبریز به انگلهای خونی در سال 1388
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1390]