اردلانی.سمیه
ارزیابی روشهای کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
افشاری.علی
ارزیابی غلظت سرب، روی ، مس، نیکل و کروم در سبزیجات رشد یافته در اطراف شهر زنجان
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
اکبرلو.جواد علی
افزایش ماندگاری گوشت چرخکرده مرغ با استفاده از دو گونه لاکتوباسیلوس و EDTA
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
امین لاری.محمود
بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) بهعنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی
[
دوره7,
شماره
27
- پاییزسال
1396]
امین لاری.محمود
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس امولسیونی تولیدشده با گوشت ترد شده توسط عصاره آبی گیاه کارده (Biarum carduchcorum)
[
دوره7,
شماره
26
- تابستانسال
1396]
انرجان.نویده
ارزیابی تأثیر نوع حلال استخراج کننده عصاره چای سبز بر خصوصیات ضدباکتریایی و ضدقارچی آن (مقاله کوتاه)
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
انصاری.امیرحسین
بررسی تنوع گونهای باسیلوسهای جدا شده از بیوفیلم مخازن و سطوح تجهیزات فرآوری فرآوردههای شیر
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
آ
آصفی.نارملا
مطالعه اثر تیمار ازن بر ویژگیهای کیفی و بار میکروبی سماق، زیره و فلفل
[
دوره7,
شماره
27
- پاییزسال
1396]
ب
بشاشتی.محسن
بررسی باقیماندههای آنتیبیوتیکی در گوشت مرغ و تخممرغ مصرفی ارتش جمهوری اسلامی ایران
[
دوره7,
شماره
26
- تابستانسال
1396]
بهرامیان.سمیرا
مطالعه اثر ژل آلوئه ورا بر خواص حسی و ضدمیکروبی پنیر سفید فراپالایشی
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
پ
پروین.آیدا
ارزیابی تأثیر نوع حلال استخراج کننده عصاره چای سبز بر خصوصیات ضدباکتریایی و ضدقارچی آن (مقاله کوتاه)
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
پوراحمد.رضوان
ارزیابی روشهای کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
پورعاشوری.پرستو
تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
پورمهدی بروجنی.مهدی
ارزیابی کمی میزان فعالیت آنزیم فسفاتاز قلیایی در برخی فرآوردههای شیری صنعتی و سنتی عرضه شده در اهواز به عنوان شاخص پاستوریزاسیون
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
ت
توریان.فهیمه
تأثیر اسانس و عصاره اتانولی میخک بر کیفیت فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان پیش پخته طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس
[
دوره7,
شماره
26
- تابستانسال
1396]
ج
جوادی.افشین
جایگزینی نیتریت با آناتو و برنج قرمز در فرآوردههای سوسیس و کالباس
[
دوره7,
شماره
26
- تابستانسال
1396]
جهادی.مهشید
خواص آنتیاکسیدانی و ضد باکتریایی عصارهی آبی گیاه برگبو (Laurus nobilis) در برابر <i>استافیلوکوکوس اورئوس</i> و <i>اشریشیا کولای</i>
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
ح
حنیفیان.شهرام
بررسی تنوع گونهای باسیلوسهای جدا شده از بیوفیلم مخازن و سطوح تجهیزات فرآوری فرآوردههای شیر
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
خ
خادمی.حسین
ارزیابی غلظت سرب، روی ، مس، نیکل و کروم در سبزیجات رشد یافته در اطراف شهر زنجان
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
خراسانی.نعمت اله
بررسی و مقایسه غلظت فلزات سنگین (نیکل، سرب، کادمیوم و روی) در عضله ماهیان شوریده، حلوا سیاه، شیر و کوتر در منطقه چابهار در فصل تابستان
[
دوره7,
شماره
26
- تابستانسال
1396]
د
دباغ مقدم.آراسب
بررسی باقیماندههای آنتیبیوتیکی در گوشت مرغ و تخممرغ مصرفی ارتش جمهوری اسلامی ایران
[
دوره7,
شماره
26
- تابستانسال
1396]
رئیسی.محمد
بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) بهعنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی
[
دوره7,
شماره
27
- پاییزسال
1396]
رئیسی.محمد
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس امولسیونی تولیدشده با گوشت ترد شده توسط عصاره آبی گیاه کارده (Biarum carduchcorum)
[
دوره7,
شماره
26
- تابستانسال
1396]
ز
زارعی.مهدی
ارزیابی کمی میزان فعالیت آنزیم فسفاتاز قلیایی در برخی فرآوردههای شیری صنعتی و سنتی عرضه شده در اهواز به عنوان شاخص پاستوریزاسیون
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
زینالی.فریبا
افزایش ماندگاری گوشت چرخکرده مرغ با استفاده از دو گونه لاکتوباسیلوس و EDTA
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
سبحان اردکانی.سهیل
بررسی غلظتهای روی، سرب، کادمیوم و مس در گندم و نان مصرفی در شهر همدان
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
سجادی.کژال
مطالعه اثر ژل آلوئه ورا بر خواص حسی و ضدمیکروبی پنیر سفید فراپالایشی
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
ش
شایق.جلال
تشخیص باکتریهای کلیفرمی، تعیین گروههای فیلوژنی و الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی <i>اشریشیا کولای</i> در چشمهها و قناتهای آلوده استان آذربایجانشرقی
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
شعبانی لکرانی.نعیمه
تشخیص باکتریهای کلیفرمی، تعیین گروههای فیلوژنی و الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی <i>اشریشیا کولای</i> در چشمهها و قناتهای آلوده استان آذربایجانشرقی
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
شکرفروش.سید شهرام
بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) بهعنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی
[
دوره7,
شماره
27
- پاییزسال
1396]
شکرفروش.سید شهرام
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس امولسیونی تولیدشده با گوشت ترد شده توسط عصاره آبی گیاه کارده (Biarum carduchcorum)
[
دوره7,
شماره
26
- تابستانسال
1396]
شمس گلی.سپیده
بررسی ملکولی ژنهای مقاومت به کینولون (qnr) در سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از نمونههای غذایی
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
شهری.الهام
بررسی و مقایسه غلظت فلزات سنگین (نیکل، سرب، کادمیوم و روی) در عضله ماهیان شوریده، حلوا سیاه، شیر و کوتر در منطقه چابهار در فصل تابستان
[
دوره7,
شماره
26
- تابستانسال
1396]
شیخلویی.حسین
میزان فلزات سنگین سرب و قلع در عسل های تصفیه شده(صنعتی) تصفیه نشده (سنتی) و موم دار در استان زنجان
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
ص
صادقی.جاوید
تشخیص باکتریهای کلیفرمی، تعیین گروههای فیلوژنی و الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی <i>اشریشیا کولای</i> در چشمهها و قناتهای آلوده استان آذربایجانشرقی
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
صادقی.سحر
حذف رنگ تارترازین بهوسیله آلومینای اصلاحشده با سدیم دودسیل سولفات از محیطهای آبی: مطالعه تعادلی و ترمودینامیکی
[
دوره7,
شماره
27
- پاییزسال
1396]
ط
طبیبی آذر.مهناز
تعیین میزان حضور آفلاتوکسین M1 در شیرهای پاستوریزه توزیعی در شهر تبریز (مقاله کوتاه)
[
دوره7,
شماره
27
- پاییزسال
1396]
ع
عالیشاهی.علیرضا
تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
عباس والی.مریم
بررسی ویژگیهای شیمیایی و میزان سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در دوغهای صنعتی مصرفی شیراز
[
دوره7,
شماره
27
- پاییزسال
1396]
عزیزخانی.مریم
تأثیر اسانس و عصاره اتانولی میخک بر کیفیت فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان پیش پخته طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس
[
دوره7,
شماره
26
- تابستانسال
1396]
عسکری ساری.ابوالفضل
مطالعه اثر روشهای پخت بر غلظت عناصر ضروری نیکل، روی، مس و آهن در ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio)
[
دوره7,
شماره
27
- پاییزسال
1396]
علی عباسی.ندا
افزایش ماندگاری گوشت چرخکرده مرغ با استفاده از دو گونه لاکتوباسیلوس و EDTA
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
علی نیا.آیسا
جایگزینی نیتریت با آناتو و برنج قرمز در فرآوردههای سوسیس و کالباس
[
دوره7,
شماره
26
- تابستانسال
1396]
ف
فاضل.محمد
خواص آنتیاکسیدانی و ضد باکتریایی عصارهی آبی گیاه برگبو (Laurus nobilis) در برابر <i>استافیلوکوکوس اورئوس</i> و <i>اشریشیا کولای</i>
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
فلاح مهرجردی.عزیزاله
بررسی ویژگیهای شیمیایی و میزان سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در دوغهای صنعتی مصرفی شیراز
[
دوره7,
شماره
27
- پاییزسال
1396]
ق
قاسمی.طیبه
بررسی ملکولی ژنهای مقاومت به کینولون (qnr) در سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از نمونههای غذایی
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
قیصری.حمید رضا
بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) بهعنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی
[
دوره7,
شماره
27
- پاییزسال
1396]
ک
کریم.گیتی
ارزیابی روشهای کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
کوچکیان صبور.انوشه
تغییرات شیمیایی و زمان ماندگاری سوریمی ماهی کاراس (gibelio Carassius carassius) طی نگهداری تحت دمای فوق سرما و دمای انجماد
[
دوره7,
شماره
26
- تابستانسال
1396]
م
محمدی نژاد.الهام
تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
محمدی.خسرو
مطالعه اثر تیمار ازن بر ویژگیهای کیفی و بار میکروبی سماق، زیره و فلفل
[
دوره7,
شماره
27
- پاییزسال
1396]
محمدی.خسرو
جداسازی و شناسایی سویههای لاکتوکوکوس لاکتیس تولید کننده نایسین از پنیر لیقوان
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
مطلبی.عباسعلی
میزان فلزات سنگین سرب و قلع در عسل های تصفیه شده(صنعتی) تصفیه نشده (سنتی) و موم دار در استان زنجان
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
مطهری.پریا
پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامتبخشی و کاربرد بهعنوان افزودنیهای طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند (مقاله مروری)
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
موسوی.زهره
تشخیص باکتریهای کلیفرمی، تعیین گروههای فیلوژنی و الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی <i>اشریشیا کولای</i> در چشمهها و قناتهای آلوده استان آذربایجانشرقی
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
میردامادی.سعید
پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامتبخشی و کاربرد بهعنوان افزودنیهای طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند (مقاله مروری)
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
میرزایی.مهتا
پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامتبخشی و کاربرد بهعنوان افزودنیهای طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند (مقاله مروری)
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
میرصادقی.حجت
تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
ن
نامی خسمخی.الناز
تغییرات شیمیایی و زمان ماندگاری سوریمی ماهی کاراس (gibelio Carassius carassius) طی نگهداری تحت دمای فوق سرما و دمای انجماد
[
دوره7,
شماره
26
- تابستانسال
1396]
نبی لو.سمیرا
میزان فلزات سنگین سرب و قلع در عسل های تصفیه شده(صنعتی) تصفیه نشده (سنتی) و موم دار در استان زنجان
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
نوری.غلامرضا
بررسی و مقایسه غلظت فلزات سنگین (نیکل، سرب، کادمیوم و روی) در عضله ماهیان شوریده، حلوا سیاه، شیر و کوتر در منطقه چابهار در فصل تابستان
[
دوره7,
شماره
26
- تابستانسال
1396]
و
ولایت زاده.محمد
مطالعه اثر روشهای پخت بر غلظت عناصر ضروری نیکل، روی، مس و آهن در ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio)
[
دوره7,
شماره
27
- پاییزسال
1396]
ولایت زاده.محمد
بررسی و مقایسه غلظت فلزات سنگین (نیکل، سرب، کادمیوم و روی) در عضله ماهیان شوریده، حلوا سیاه، شیر و کوتر در منطقه چابهار در فصل تابستان
[
دوره7,
شماره
26
- تابستانسال
1396]
ه
هاشمی.سید رضا
بررسی باقیماندههای آنتیبیوتیکی در گوشت مرغ و تخممرغ مصرفی ارتش جمهوری اسلامی ایران
[
دوره7,
شماره
26
- تابستانسال
1396]
همتی مقدم.علیرضا
مطالعه اثر تیمار ازن بر ویژگیهای کیفی و بار میکروبی سماق، زیره و فلفل
[
دوره7,
شماره
27
- پاییزسال
1396]