ا

  • اردلانی.سمیه ارزیابی روش‌های کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]
  • افشاری.علی ارزیابی غلظت سرب، روی ، مس، نیکل و کروم در سبزیجات رشد یافته در اطراف شهر زنجان [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]
  • اکبرلو.جواد علی افزایش ماندگاری گوشت چرخ‌کرده مرغ با استفاده از دو گونه لاکتوباسیلوس‌ و EDTA [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]
  • امین لاری.محمود بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) به‌عنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی [ دوره7, شماره 27 - پاییز سال 1396]
  • امین لاری.محمود بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس امولسیونی تولیدشده با گوشت ترد شده توسط عصاره آبی گیاه کارده (Biarum carduchcorum) [ دوره7, شماره 26 - تابستان سال 1396]
  • انرجان.نویده ارزیابی تأثیر نوع حلال استخراج کننده عصاره چای سبز بر خصوصیات ضدباکتریایی و ضدقارچی آن (مقاله کوتاه) [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]
  • انصاری.امیرحسین بررسی تنوع گونه‌ای باسیلوس‌های‌ جدا شده از بیوفیلم‌ مخازن و سطوح تجهیزات فرآوری فرآورده‌های شیر [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]

آ

  • آصفی.نارملا مطالعه اثر تیمار ازن بر ویژگی‌های کیفی و بار میکروبی سماق، زیره و فلفل [ دوره7, شماره 27 - پاییز سال 1396]

ب

  • بشاشتی.محسن بررسی باقی‌مانده‌های آنتی‌بیوتیکی در گوشت مرغ و تخم‌مرغ مصرفی ارتش جمهوری اسلامی ایران [ دوره7, شماره 26 - تابستان سال 1396]
  • بهرامیان.سمیرا مطالعه اثر ژل آلوئه ورا بر خواص حسی و ضدمیکروبی پنیر سفید فراپالایشی [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]

پ

  • پروین.آیدا ارزیابی تأثیر نوع حلال استخراج کننده عصاره چای سبز بر خصوصیات ضدباکتریایی و ضدقارچی آن (مقاله کوتاه) [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]
  • پوراحمد.رضوان ارزیابی روش‌های کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]
  • پورعاشوری.پرستو تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در یخچال [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]
  • پورمهدی بروجنی.مهدی ارزیابی کمی میزان فعالیت آنزیم فسفاتاز قلیایی در برخی فرآورده‌های شیری صنعتی و سنتی عرضه شده در اهواز به عنوان شاخص پاستوریزاسیون [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]

ت

  • توریان.فهیمه تأثیر اسانس و عصاره اتانولی میخک بر کیفیت فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پیش پخته طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس [ دوره7, شماره 26 - تابستان سال 1396]

ج

  • جوادی.افشین جایگزینی نیتریت با آناتو و برنج قرمز در فرآورده‌های سوسیس و کالباس [ دوره7, شماره 26 - تابستان سال 1396]
  • جهادی.مهشید خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره‌ی آبی گیاه برگ‌بو (Laurus nobilis) در برابر <i>استافیلوکوکوس اورئوس</i> و <i>اشریشیا کولای</i> [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]

ح

  • حنیفیان.شهرام بررسی تنوع گونه‌ای باسیلوس‌های‌ جدا شده از بیوفیلم‌ مخازن و سطوح تجهیزات فرآوری فرآورده‌های شیر [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]

خ

  • خادمی.حسین ارزیابی غلظت سرب، روی ، مس، نیکل و کروم در سبزیجات رشد یافته در اطراف شهر زنجان [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]
  • خراسانی.نعمت اله بررسی و مقایسه غلظت فلزات سنگین (نیکل، سرب، کادمیوم و روی) در عضله ماهیان شوریده، حلوا سیاه، شیر و کوتر در منطقه چابهار در فصل تابستان [ دوره7, شماره 26 - تابستان سال 1396]

د

  • دباغ مقدم.آراسب بررسی باقی‌مانده‌های آنتی‌بیوتیکی در گوشت مرغ و تخم‌مرغ مصرفی ارتش جمهوری اسلامی ایران [ دوره7, شماره 26 - تابستان سال 1396]

ر

  • رستمی گوهری.الهه تأثیر پودر برگ پونه کوهی بر کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی [ دوره7, شماره 26 - تابستان سال 1396]
  • رئیسی.محمد بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) به‌عنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی [ دوره7, شماره 27 - پاییز سال 1396]
  • رئیسی.محمد بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس امولسیونی تولیدشده با گوشت ترد شده توسط عصاره آبی گیاه کارده (Biarum carduchcorum) [ دوره7, شماره 26 - تابستان سال 1396]

ز

  • زارعی.مهدی ارزیابی کمی میزان فعالیت آنزیم فسفاتاز قلیایی در برخی فرآورده‌های شیری صنعتی و سنتی عرضه شده در اهواز به عنوان شاخص پاستوریزاسیون [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]
  • زینالی.فریبا افزایش ماندگاری گوشت چرخ‌کرده مرغ با استفاده از دو گونه لاکتوباسیلوس‌ و EDTA [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]

س

  • سامی.مسعود تأثیر پودر برگ پونه کوهی بر کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی [ دوره7, شماره 26 - تابستان سال 1396]
  • سبحان اردکانی.سهیل بررسی غلظت‌های روی، سرب، کادمیوم و مس در گندم و نان مصرفی در شهر همدان [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]
  • سجادی.کژال مطالعه اثر ژل آلوئه ورا بر خواص حسی و ضدمیکروبی پنیر سفید فراپالایشی [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]

ش

  • شایق.جلال تشخیص باکتری‌‎های کلی‌فرمی، تعیین گروه‌های فیلوژنی و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی <i>اشریشیا کولای</i> در چشمه‌ها و قنات‌های آلوده استان آذربایجان‌شرقی [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]
  • شعبانی لکرانی.نعیمه تشخیص باکتری‌‎های کلی‌فرمی، تعیین گروه‌های فیلوژنی و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی <i>اشریشیا کولای</i> در چشمه‌ها و قنات‌های آلوده استان آذربایجان‌شرقی [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]
  • شکرفروش.سید شهرام بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) به‌عنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی [ دوره7, شماره 27 - پاییز سال 1396]
  • شکرفروش.سید شهرام بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس امولسیونی تولیدشده با گوشت ترد شده توسط عصاره آبی گیاه کارده (Biarum carduchcorum) [ دوره7, شماره 26 - تابستان سال 1396]
  • شمس گلی.سپیده بررسی ملکولی ژنهای مقاومت به کینولون (‏qnr‏) در سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از نمونه‌های غذایی [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]
  • شهری.الهام بررسی و مقایسه غلظت فلزات سنگین (نیکل، سرب، کادمیوم و روی) در عضله ماهیان شوریده، حلوا سیاه، شیر و کوتر در منطقه چابهار در فصل تابستان [ دوره7, شماره 26 - تابستان سال 1396]
  • شیخلویی.حسین میزان فلزات سنگین سرب و قلع در عسل های تصفیه شده(صنعتی) تصفیه نشده (سنتی) و موم دار در استان زنجان [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]

ص

  • صادقی.جاوید تشخیص باکتری‌‎های کلی‌فرمی، تعیین گروه‌های فیلوژنی و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی <i>اشریشیا کولای</i> در چشمه‌ها و قنات‌های آلوده استان آذربایجان‌شرقی [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]
  • صادقی.سحر حذف رنگ تارترازین به‌وسیله آلومینای اصلاح‌شده با سدیم دو‌دسیل سولفات از محیط‌های آبی: مطالعه تعادلی و ترمودینامیکی [ دوره7, شماره 27 - پاییز سال 1396]

ط

  • طبیبی آذر.مهناز تعیین میزان حضور آفلاتوکسین M1 در شیرهای پاستوریزه توزیعی در شهر تبریز (مقاله کوتاه) [ دوره7, شماره 27 - پاییز سال 1396]

ع

  • عالیشاهی.علیرضا تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در یخچال [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]
  • عباس والی.مریم بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میزان سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در دوغ‌های صنعتی مصرفی شیراز [ دوره7, شماره 27 - پاییز سال 1396]
  • عزیزخانی.مریم تأثیر اسانس و عصاره اتانولی میخک بر کیفیت فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پیش پخته طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس [ دوره7, شماره 26 - تابستان سال 1396]
  • عسکری ساری.ابوالفضل مطالعه اثر روش‌های پخت بر غلظت عناصر ضروری نیکل، روی، مس و آهن در ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) [ دوره7, شماره 27 - پاییز سال 1396]
  • علی عباسی.ندا افزایش ماندگاری گوشت چرخ‌کرده مرغ با استفاده از دو گونه لاکتوباسیلوس‌ و EDTA [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]
  • علی نیا.آیسا جایگزینی نیتریت با آناتو و برنج قرمز در فرآورده‌های سوسیس و کالباس [ دوره7, شماره 26 - تابستان سال 1396]

ف

  • فاضل.محمد خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره‌ی آبی گیاه برگ‌بو (Laurus nobilis) در برابر <i>استافیلوکوکوس اورئوس</i> و <i>اشریشیا کولای</i> [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]
  • فلاح مهرجردی.عزیزاله بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میزان سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در دوغ‌های صنعتی مصرفی شیراز [ دوره7, شماره 27 - پاییز سال 1396]

ق

  • قاسمی.طیبه بررسی ملکولی ژنهای مقاومت به کینولون (‏qnr‏) در سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از نمونه‌های غذایی [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]
  • قیصری.حمید رضا بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) به‌عنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی [ دوره7, شماره 27 - پاییز سال 1396]

ک

  • کریم.گیتی ارزیابی روش‌های کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]
  • کوچکیان صبور.انوشه تغییرات شیمیایی و زمان ماندگاری سوریمی ماهی کاراس (gibelio Carassius carassius) طی نگهداری تحت دمای فوق سرما و دمای انجماد [ دوره7, شماره 26 - تابستان سال 1396]

م

  • محمدی نژاد.الهام تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در یخچال [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]
  • محمدی.خسرو مطالعه اثر تیمار ازن بر ویژگی‌های کیفی و بار میکروبی سماق، زیره و فلفل [ دوره7, شماره 27 - پاییز سال 1396]
  • محمدی.خسرو جداسازی و شناسایی سویه‌های لاکتوکوکوس لاکتیس تولید کننده نایسین از پنیر لیقوان [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]
  • مطلبی.عباسعلی میزان فلزات سنگین سرب و قلع در عسل های تصفیه شده(صنعتی) تصفیه نشده (سنتی) و موم دار در استان زنجان [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]
  • مطهری.پریا پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامت‌بخشی و کاربرد به‌‌عنوان افزودنی‌های طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند (مقاله مروری) [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]
  • موسوی.زهره تشخیص باکتری‌‎های کلی‌فرمی، تعیین گروه‌های فیلوژنی و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی <i>اشریشیا کولای</i> در چشمه‌ها و قنات‌های آلوده استان آذربایجان‌شرقی [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]
  • میردامادی.سعید پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامت‌بخشی و کاربرد به‌‌عنوان افزودنی‌های طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند (مقاله مروری) [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]
  • میرزایی.مهتا پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامت‌بخشی و کاربرد به‌‌عنوان افزودنی‌های طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند (مقاله مروری) [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]
  • میرصادقی.حجت تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در یخچال [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]

ن

  • نامی خسمخی.الناز تغییرات شیمیایی و زمان ماندگاری سوریمی ماهی کاراس (gibelio Carassius carassius) طی نگهداری تحت دمای فوق سرما و دمای انجماد [ دوره7, شماره 26 - تابستان سال 1396]
  • نبی لو.سمیرا میزان فلزات سنگین سرب و قلع در عسل های تصفیه شده(صنعتی) تصفیه نشده (سنتی) و موم دار در استان زنجان [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]
  • نوری.غلامرضا بررسی و مقایسه غلظت فلزات سنگین (نیکل، سرب، کادمیوم و روی) در عضله ماهیان شوریده، حلوا سیاه، شیر و کوتر در منطقه چابهار در فصل تابستان [ دوره7, شماره 26 - تابستان سال 1396]

و

  • ولایت زاده.محمد مطالعه اثر روش‌های پخت بر غلظت عناصر ضروری نیکل، روی، مس و آهن در ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) [ دوره7, شماره 27 - پاییز سال 1396]
  • ولایت زاده.محمد بررسی و مقایسه غلظت فلزات سنگین (نیکل، سرب، کادمیوم و روی) در عضله ماهیان شوریده، حلوا سیاه، شیر و کوتر در منطقه چابهار در فصل تابستان [ دوره7, شماره 26 - تابستان سال 1396]

ه

  • هاشمی.سید رضا بررسی باقی‌مانده‌های آنتی‌بیوتیکی در گوشت مرغ و تخم‌مرغ مصرفی ارتش جمهوری اسلامی ایران [ دوره7, شماره 26 - تابستان سال 1396]
  • همتی مقدم.علیرضا مطالعه اثر تیمار ازن بر ویژگی‌های کیفی و بار میکروبی سماق، زیره و فلفل [ دوره7, شماره 27 - پاییز سال 1396]