فهرس المقالات حمید عزت پناه المقاله 1 - تأثیر دوره شیردهی بر ترکیب شیمیایی و برخی خواص فیزیکی دوغ کره سنتی ایرانی حمید عزت پناه محمد محمدی محمدامین محمدی فر حمیدرضا مهدوی عادلی مهدی امین افشار علوم غذایی و تغذیه , العدد 34 , السنة 9 , بهار 1391 المقاله 2 - بررسی میزان آلودگی E.coli O157:H7 در محصولات گوشتی فرآوری شده حاصل از دو کارخانه در شیراز و تهران حمید عزت پناه سید محمد حسینی مهناز مظاهری اسدی محمود امین لاری داوود عطایی علوم غذایی و تغذیه , العدد 31 , السنة 8 , تابستان 1390 المقاله 3 - تاثیر سطوح مختلف سلولهای سوماتیک بر میزان اسیدی شدن شیر ماست سازی در دوره گرمخانه گذاری حمید عزت پناه نسیم آذری مهدی امین افشار علوم غذایی و تغذیه , العدد 30 , السنة 8 , بهار 1390 المقاله 4 - انتخاب بهترین نمک کلسیم دار برای غنی سازی شیر پاستوریزه معمولی حمید عزت پناه سونیا یاسینی محمدرضا احسانی محمد هادی گیویان راد علوم غذایی و تغذیه , العدد 34 , السنة 9 , بهار 1391 المقاله 5 - ارزیابی مقادیر سرب و کادمیوم در شیرخام گاوهای مناطق مختلف استان یزد حمید عزت پناه غلامرضا یاسایی مهرجردی سیدعلی یاسینی اردکانی شایسته دادفرنیا علوم غذایی و تغذیه , العدد 27 , السنة 7 , تابستان 1389 المقاله 6 - تاثیر سرخ کردن تحت شرایط خلاء و اتمسفری بر کیفیت روغن کانولا حمید عزت پناه ونوس نظربخش محمد هادی گیویان راد مسعود مشهدی اکبر بوجار بابک غیاثی طرزی علوم غذایی و تغذیه , العدد 38 , السنة 10 , بهار 1392 المقاله 7 - تاثیر نمک های امولسیون کننده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان تشکیل لخته آنزیمی شیر بدون چربی مهدخت سادات احتشامی حمید عزت پناه سلیمان عباسی محمد هادی گیویان راد علوم غذایی و تغذیه , العدد 40 , السنة 10 , پاییز 1392