فهرس المقالات حمید عزت پناه المقاله 1 - تاثیر نمک های امولسیون کننده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان تشکیل لخته آنزیمی شیر بدون چربی مهدخت سادات احتشامی حمید عزت پناه سلیمان عباسی محمد هادی گیویان راد علوم غذایی و تغذیه , العدد 40 , السنة 10 , پاییز 1392 المقاله 2 - ارزیابی برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی پنیر سفید آبنمکی (پنیر گلپایگان) طی دوره رسیدن غزاله فراهانی حمید عزت پناه سلیمان عباسی علوم غذایی و تغذیه , العدد 43 , السنة 11 , تابستان 1393 المقاله 3 - تخمیر لاکتیکی شیر شتر بهوسیله برخی باکتریهای مولد اگزوپلیساکارید و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی آن محبوبه غفوریان حمید عزت پناه عبدالرضا محمدی نافچی مریم تاج آبادی ابراهیمی علوم غذایی و تغذیه , العدد 50 , السنة 13 , بهار 1395