فهرس المقالات هادی کوهساری المقاله 1 - بررسی فعالیت ضد باکتریایی دمنوشهای گیاهی تهیه شده با چای سیاه، سبز، به لیمو و نعناع علیه استافیلوکوکوس اورئوس، شیگلا دیسانتری و باسیلوس سرئوس به روش سطح پاسخ 20.1001.1.22518851.1399.16.1.8.2 10.30495/jvm.2020.672753 فاطمه ولیان هادی کوهساری ابوالفضل فدوی میکروبیولوژی دامپزشکی , العدد 1 , السنة 16 , تابستان 1399 المقاله 2 - بررسی فعالیت ضدباکتریایی نمونه های کفیر تهیه شده با شیر گاو، گاومیش، گوسفند و بز علیه تعدادی از باکتریهای بیماریزا 10.30495/jvm.2023.1993434.1259 عرازسلطان ساعدی فر هادی کوهساری مریم صادق شش پلی میکروبیولوژی دامپزشکی , العدد 46 , السنة 19 , بهار-تابستان 1402 المقاله 3 - فعالیت ضدباکتریایی وآنتیاکسیدانی چند نوع بره موم زنبور عسل جمع آوری شده از مناطق جغرافیایی مختلف استان گلستان 20.1001.1.22518851.1397.14.2.3.5 مریم گرمنی هادی کوهساری سیده زهرا سید النگی میکروبیولوژی دامپزشکی , العدد 1 , السنة 14 , زمستان 1397 المقاله 4 - تأثیر اکسید کلسیم و پرتودهی بر جمعیت آسپرژیلوس فلاووس و میزان آفلاتوکسینهای تولید شده در دانههای ذرت 10.30495/jfh.2020.671221 اسماعیل بایگانه ابوالفضل فدوی هادی کوهساری بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1398 المقاله 5 - ارزیابی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی (.Hypericum perforatum L ) جمع آوری شده از دو رویشگاه در شمال کشور 20.1001.1.23223235.1396.5.1.7.6 هادی کوهساری حمیده خرمالی عایشه خرمالی اکوفیتوشیمی گیاهان دارویی , العدد 1 , السنة 5 , بهار 1396 المقاله 6 - جداسازی باکتریهای اسیدلاکتیک از محصولات لبنی محلی شهرستان گرگان با توان مهار رشد برخی از بیماریزاهای گوارشی هادی کوهساری زینب رشتی شهره عرب میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 6 , پاییز 1398 المقاله 7 - فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیموترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه سلطان محمد قاسمی هادی کوهساری ابوالفضل فدوی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 4 , بهار 1396 المقاله 8 - تعیین ترکیبات شیمیایی و حداقل غلظت ممانعتکنندگی و باکتریکشی اسانس نعناع دشتی (Mentha spicata) بر باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی کتایون مخیری هادی کوهساری سیده زهرا سیدالنگی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 4 , زمستان 1396 المقاله 9 - فعالیت ضدباکتریایی شیر گاو تخمیرشده بوسیله دانههای کفیر علیه تعدادی از باکتریهای بیماریزا هادی کوهساری سیده ثریا سجادی عرازسلطان ساعدی فر مریم صادق شش پلی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1403 المقاله 10 - اثر افزودن سرم گوساله بر بیان ژنهای ویرولانس استافیلوکوکوس اورئوس 20.1001.1.20083068.1398.12.0.7.8 هادی کوهساری عزت الله قائمی نور امیرمظفری مریم صادق شش پلی دنیای میکروب ها , العدد 1 , السنة 12 , بهار 1398