فهرس المقالات ابوالفضل فدوی المقاله 1 - ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی ماکارونی غنی شده با زائدات زعفران 10.30495/jftn.2023.71223.11233 بهجت داودی سید حسین حسینی قابوس ابوالفضل فدوی راضیه نیازمند رمضان رضائیان علوم غذایی و تغذیه , العدد 80 , السنة 20 , پاییز 1402 المقاله 2 - تأثیر اکسید کلسیم و پرتودهی بر جمعیت آسپرژیلوس فلاووس و میزان آفلاتوکسینهای تولید شده در دانههای ذرت 10.30495/jfh.2020.671221 اسماعیل بایگانه ابوالفضل فدوی هادی کوهساری بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1398