فهرس المقالات سید حسین حسینی قابوس المقاله 1 - ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی ماکارونی غنی شده با زائدات زعفران 10.30495/jftn.2023.71223.11233 بهجت داودی سید حسین حسینی قابوس ابوالفضل فدوی راضیه نیازمند رمضان رضائیان علوم غذایی و تغذیه , العدد 80 , السنة 20 , پاییز 1402 المقاله 2 - سینتیک انتقال جرم خشککردن ترکیبی مادون قرمز- هوای داغ کدو حلوایی سید حسین حسینی قابوس سید مهدی سیدین اردبیلی مهدی کاشانی نژاد غلامحسن اسدی مهران اعلمی علوم غذایی و تغذیه , العدد 52 , السنة 13 , پاییز 1395