فهرس المقالات ابوالفضل فدوی المقاله 1 - بررسی فعالیت ضد باکتریایی دمنوشهای گیاهی تهیه شده با چای سیاه، سبز، به لیمو و نعناع علیه استافیلوکوکوس اورئوس، شیگلا دیسانتری و باسیلوس سرئوس به روش سطح پاسخ 20.1001.1.22518851.1399.16.1.8.2 10.30495/jvm.2020.672753 فاطمه ولیان هادی کوهساری ابوالفضل فدوی میکروبیولوژی دامپزشکی , العدد 1 , السنة 16 , تابستان 1399 المقاله 2 - فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیموترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه سلطان محمد قاسمی هادی کوهساری ابوالفضل فدوی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 4 , بهار 1396