فهرس المقالات Seyedeh Zahra Seyed-Alangi المقاله 1 - بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده شاهدانه 20.1001.1.24234966.1402.15.1.7.5 10.30495/jfst.2022.691056 شیوا گنجی جامه شورانی علی محمدی ثانی الهام مهدیان سیده زهرا سیدالنگی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1402 المقاله 2 - تعیین ترکیبات شیمیایی و حداقل غلظت ممانعتکنندگی و باکتریکشی اسانس نعناع دشتی (Mentha spicata) بر باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی کتایون مخیری هادی کوهساری سیده زهرا سیدالنگی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 4 , زمستان 1396