ا

  • ابراهیمی.آسا بررسی فاکتورهای بیوشیمیایی و آنتی اکسیدان های برگرفته از چای ایرانی کلون 100 و مطالعه آن بر سرطان روده بزرگ رده سلولی HCT-116 در موش BALB/c [ دوره19, شماره 4 - پاییز سال 1401]
  • احمدی.محمد بهینه‌سازی فرمولاسیون بستنی گیاهی بر پایه شیر بادام درختی و روغن فندق [ دوره19, شماره 3 - تابستان سال 1401]
  • اخلی.سمیه بررسی استخراج عصاره پوست میوه بالنگ به دو روش ماسراسیون و فراصوت و استفاده از آن در پایدارسازی روغن آفتابگردان [ دوره19, شماره 2 - بهار سال 1401]
  • اژدر.مریم ارزیابی جمعیت میکروبی و خواص کیفی گوشت گوساله تازه بسته‌بندی شده ، تحت اتمسفر اصلاح شده و اسانس‌های زرماری و زیره [ دوره19, شماره 3 - تابستان سال 1401]
  • اسفندیاری.چنگیز بررسی تأثیر نشاسته مقاوم بر خصوصیات کیفی بربری (فر پز) [ دوره19, شماره 2 - بهار سال 1401]
  • اعرج شیروانی.مریم بررسی تاثیر دوره نوردهی بر خصوصیات سینتیک رشد اسپیرولینا پلاتنسیس و تولید رنگدانه‌های طبیعی در فتوبیوراکتور همزن دار [ دوره19, شماره 4 - پاییز سال 1401]
  • اکبری آدرگانی.بهروز تأثیر اینولین بر ویژگی‌های شیر تخمیری فراسودمند تولید شده توسط سویه‌های بومی جدا شده از ماست سنتی ایران [ دوره19, شماره 3 - تابستان سال 1401]
  • اکبری آدرگانی.بهروز بررسی ارزش تغذیه ‏ای برش‏های سیب‏ زمینی و پیاز سرخ شده در روغن‏های کنجد، کانولا و روغن مخصوص سرخ کردن [ دوره19, شماره 1 - زمستان سال 1400]
  • امتیازجو.مژگان ردیابی و شناسایی افتراقی گوجه ‏فرنگی تراریخته Solanum Lycopersicum با تکنیک Multiplex PCR در شهر تهران [ دوره19, شماره 1 - زمستان سال 1400]
  • انوار.سید امیرعلی مروری بر ریز‏جلبک‏ها به عنوان مکمل‏های غذایی و دارویی فراسودمند [ دوره19, شماره 2 - بهار سال 1401]