ابراهیمی.آسا
بررسی فاکتورهای بیوشیمیایی و آنتی اکسیدان های برگرفته از چای ایرانی کلون 100 و مطالعه آن بر سرطان روده بزرگ رده سلولی HCT-116 در موش BALB/c
[
دوره19,
شماره
4
- پاییزسال
1401]
احمدی.محمد
بهینهسازی فرمولاسیون بستنی گیاهی بر پایه شیر بادام درختی و روغن فندق
[
دوره19,
شماره
3
- تابستانسال
1401]
اخلی.سمیه
بررسی استخراج عصاره پوست میوه بالنگ به دو روش ماسراسیون و فراصوت و استفاده از آن در پایدارسازی روغن آفتابگردان
[
دوره19,
شماره
2
- بهارسال
1401]
اژدر.مریم
ارزیابی جمعیت میکروبی و خواص کیفی گوشت گوساله تازه بستهبندی شده ، تحت اتمسفر اصلاح شده و اسانسهای زرماری و زیره
[
دوره19,
شماره
3
- تابستانسال
1401]
اسفندیاری.چنگیز
بررسی تأثیر نشاسته مقاوم بر خصوصیات کیفی بربری (فر پز)
[
دوره19,
شماره
2
- بهارسال
1401]
اعرج شیروانی.مریم
بررسی تاثیر دوره نوردهی بر خصوصیات سینتیک رشد اسپیرولینا پلاتنسیس و تولید رنگدانههای طبیعی در فتوبیوراکتور همزن دار
[
دوره19,
شماره
4
- پاییزسال
1401]
اکبری آدرگانی.بهروز
تأثیر اینولین بر ویژگیهای شیر تخمیری فراسودمند تولید شده توسط سویههای بومی جدا شده از ماست سنتی ایران
[
دوره19,
شماره
3
- تابستانسال
1401]
اکبری آدرگانی.بهروز
بررسی ارزش تغذیه ای برشهای سیب زمینی و پیاز سرخ شده در روغنهای کنجد، کانولا و روغن مخصوص سرخ کردن
[
دوره19,
شماره
1
- زمستانسال
1400]
امتیازجو.مژگان
ردیابی و شناسایی افتراقی گوجه فرنگی تراریخته Solanum Lycopersicum با تکنیک Multiplex PCR در شهر تهران
[
دوره19,
شماره
1
- زمستانسال
1400]
انوار.سید امیرعلی
مروری بر ریزجلبکها به عنوان مکملهای غذایی و دارویی فراسودمند
[
دوره19,
شماره
2
- بهارسال
1401]