ا

  • احمدی.شهین بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانس در چند نوع شیرینی قنادی در شهر کرمانشاه [ دوره17, شماره 4 - پاییز سال 1399]
  • ارجائی.زهرا اثر تخمیر خمیر ترش حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری بر خواص حسی، فیزیکوشیمیایی و بیاتی نان جو [ دوره17, شماره 3 - تابستان سال 1399]
  • انصاری فر.الهام ارزیابی ویژگیهای فرآورده حجیم حاوی آرد دانه هندوانه تحت تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند [ دوره17, شماره 4 - پاییز سال 1399]
  • انصاری.سارا تولید فیلم نانوکامپوزیتی تهیه شده از صمغ دانه به/ نانو کریستال سلولز و بررسی ویژگیهای فیلم ترکیبی حاصل [ دوره17, شماره 4 - پاییز سال 1399]
  • ایاری.فردین طبقه‌بندی هوشمند گوشت مرغ تازه از نوع منجمد یخ‌زدایی شده به کمک ماشین بویایی [ دوره17, شماره 2 - بهار سال 1399]