ش

  • شاهسونی مجرد.لیدا بررسی جایگزینی آرد گندم با آرد چاودار در بهبود کیفیت و خواص فیزیکو شیمیایی نودل سفید در حضور آنزیم ترانس گلوتامیناز [ دوره17, شماره 2 - بهار سال 1399]
  • شهریاری.شهلا استفاده از اسانس شوید همراه با نانوذرات اکسید روی در ساختار پوشش فعال برپایه کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش عمرماندگاری میگو تحت شرایط یخچال [ دوره17, شماره 4 - پاییز سال 1399]
  • شهیدی.فخری ارزیابی ویژگیهای فرآورده حجیم حاوی آرد دانه هندوانه تحت تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند [ دوره17, شماره 4 - پاییز سال 1399]