د

  • دانش.نرجس تولید فیلم نانوکامپوزیتی تهیه شده از صمغ دانه به/ نانو کریستال سلولز و بررسی ویژگیهای فیلم ترکیبی حاصل [ دوره17, شماره 4 - پاییز سال 1399]
  • دریایی.الهام بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره چای سیاه و خاصیت سینرژیستی آن با لسیتین [ دوره17, شماره 2 - بهار سال 1399]
  • دلیری.شیوا بررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو، کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی [ دوره17, شماره 3 - تابستان سال 1399]
  • دهقان خلیلی.فاطمه اثر تخمیر خمیر ترش حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری بر خواص حسی، فیزیکوشیمیایی و بیاتی نان جو [ دوره17, شماره 3 - تابستان سال 1399]
  • دیدار.زهره بررسی اثر عوامل مختلف بر هدایت حرارتی و گرمای ویژه پوره کدوتنبل [ دوره17, شماره 3 - تابستان سال 1399]