دانش.نرجس
تولید فیلم نانوکامپوزیتی تهیه شده از صمغ دانه به/ نانو کریستال سلولز و بررسی ویژگیهای فیلم ترکیبی حاصل
[
دوره17,
شماره
4
- پاییزسال
1399]
دریایی.الهام
بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره چای سیاه و خاصیت سینرژیستی آن با لسیتین
[
دوره17,
شماره
2
- بهارسال
1399]
دلیری.شیوا
بررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو، کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی
[
دوره17,
شماره
3
- تابستانسال
1399]
دهقان خلیلی.فاطمه
اثر تخمیر خمیر ترش حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری بر خواص حسی، فیزیکوشیمیایی و بیاتی نان جو
[
دوره17,
شماره
3
- تابستانسال
1399]
دیدار.زهره
بررسی اثر عوامل مختلف بر هدایت حرارتی و گرمای ویژه پوره کدوتنبل
[
دوره17,
شماره
3
- تابستانسال
1399]