فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا محمدحسن احرامپوش بهادر حاجی محمدی آسیه امیری سپیده خلعت بری- لیماکی سکینه گرایلو مطهره السادات حسینی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال فریبرز قجقی سید پژمان حسینی شکرابی آتوسا محمدی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - شناسنامه مجله دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - مطالعه کیفیت میکروبی نمونه های موادغذایی جمع آوری شده ازمنطقه شرق گیلان علیرضا مسیحا محمدرضا خوش خلق خسرو عیسی زاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - فهرست مطالب دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی آلودگی میکروبی سالادهای الویه سنتی و صنعتی شهرستان شهرکرد به باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا تایفی موریوم فروغ تاج بخش الهه تاج بخش منوچهر مومنی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - تعیین وجود ژن حدت پنتون والنتین لکوسیدین PVL و ژن مقاومت به متیسیلین mecA در سویههای استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از نمونههای مواد غذایی به روش Multiplex PCR و بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی آن کیومرث امینی سجاد علیزاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی شیوع گونه های کمپیلوباکتر در مراحل مختلف کشتار وعرضه لاشه مرغ امین ایران نژاد ابراهیم رحیمی مجید غلامی آهنگران دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بررسی اثرات آنتی باکتریال نیسین بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخ شده گوسفندی نگهداری شده در یخچال ریحانه قشونی زاده سید ابراهیم حسینی پیمان مهستی شاهرخ شعبانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - شناسایی و تعیین ارتباط بین پاتوتایپ های اشریشیاکلی در نمونه های بالینی انسان و نمونه های غذایی گوشتی، لبنی و سبزی با استفاده از آنتی سرم های پلی والان افشین جوادی یلدا بشرخواه بهبود جعفری