فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی پدیدههای انتقال جرم درخلال فرایند خشککردن اسمزی گلابی با استفاده از محلولهای ساکارز بازتغلیظ شده حامد فاطمیان شادی گیاه چی سید ابراهیم حسینی عباس گرامی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - شناسایی مولکولی لاکتوباسیلهای پروبیوتیک جداشده از غذای سنتی ترخینه و دوغ ترخینه بر اساس توالی16S rDNA فرزانه تفویضی مریم تاج آبادی ابراهیمی لیلا خجاره دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - فرمولاسیون روغن سرخ کردنی بر پایه تالو اولئین و پالم اولئین مریم قراچورلو فاطمه رضائی رضا عزیزی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تاثیر سرخ کردن تحت شرایط خلاء و اتمسفری بر کیفیت روغن کانولا حمید عزت پناه ونوس نظربخش محمد هادی گیویان راد مسعود مشهدی اکبر بوجار بابک غیاثی طرزی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - مدلسازی و بهینهسازی استخراج روغن شاهدانه به کمک اولتراسونیک و با روش سطح پاسخ زهره کرمی قاسم یوسفی زهرا امام جمعه محمد علیپور نجمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - اثرات بکارگیری دماهای دو مرحلهای در فرآیند خشککردن انگور بیدانه سفید بر برخی ویژگیهای کیفی کشمش حاصل محمد غلامی پرشکوهی امن اله شکری مجید رشیدی موسی میرمرادی شهرام محسنی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - اثر ترتیب تلقیح کشت های میکروبی و درجه حرارت گرمخانه گذاری بر ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازئی رضوان پوراحمد نفیسه دهقانی نبی اله نعمتی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - اثر هموژنیزاسیون با روش فراصوت درظرفیت نگهداری آب ماست نارملا آصفی پریسا جعفریان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر پایداری امولسیون پروتئین استخراج شده از عضله ماهی فیتوفاگ(Hypophthalmichthys molitrix) ربابه سقایی علی معتمدزادگان مسعود رضایی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - وضعیت نگهداری مواد غذایی فاسدشدنی خواربار فروشیهای شهرستان تاکستان آراسب دباغ مقدم مریم کنعانی نژاد حسامالدین اکبرین نرجس چراغی محسن توتونچیان