فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - تولید ماست بدون چربی به هم نزده با استفاده از نشاسته ذرت و ژلاتین مهزاد آقازاده مشگی خسرو محمدی سعید توتونچی زینب فراهانیان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - مدل سازی عددی انتقال رطوبت طی خشک کردن خرمای رقم برحی غلامحسن اسدی سمیه بهفر ناصر همدمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی اثر تغییرات درصد استخراج آرد بر ویژگیهای کیفی، رئولوژیکی، رتروگرداسیون و بیاتی نان لواش مانیا صالحی فر سید مهدی سیدین اردبیلی محمد حسین عزیزی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - ارزیابی مقادیر سرب و کادمیوم در شیرخام گاوهای مناطق مختلف استان یزد حمید عزت پناه غلامرضا یاسایی مهرجردی سیدعلی یاسینی اردکانی شایسته دادفرنیا دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی امکان تولید بیسکویت کم چرب با استفاده از امولسیفایرDATEM بابک غیاثی طرزی هاله حدائق علیرضا بصیری سارا خداخانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تأثیر فیبر رژیمی سبوس ذرت (Corn Z-Trim) و گلوکونات کلسیم بر ویژگی های کیفی سوسیس مریم میزانی الناز زینال زاده عباس گرامی محمد چمنی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب اسماعیل عطایی صالحی محمد حسین حداد خدا پرست سیدحسن لامع محمد باقر حبیبی نجفی سید حسن فاطمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی ویژگی های میکروبی خمیر مرغ تولیدی در کارخانه های گوشتی (سوسیس و کالباس) استان تهران مریم السادات کریمی صدیقه مهرابیان رباب رفیعی طباطبایی بیتا صمیعی