• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 16
  • شماره1 دوره16
  • 1
    شماره 1 دوره 16 بهار 1403

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی‌خواص فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر‌پروسس لبنه بر پایه صمغ‌کاراگینان و پکتین
        محیا بختیاری اکرم شریفی
        10.30495/jfst.2020.1904276.1653
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بررسی اثر عصاره گیاه شنگ بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی‌ و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتو باسیلوس کازئی
        محمد ملکی پیمان آریایی مهدی شریفی سلطانی
        10.30495/jfst.2021.1911998.1678
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - فرمولاسیون نان بدون گلوتن با استفاده از آرد خلر، کینوآ و شاه‌بلوط بر پایه آرد برنج به روش سطح پاسخ
        آزاده شاهسون تبریزی اسماعیل عطای صالحی اکرم آریان فر زهرا شیخ السلامی
        10.30495/jfst.2021.1927126.1712
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بهینه‌سازی تأثیر عصاره چای سبز، چای سفید و زنجبیل بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی با روش سطح پاسخ (RSM)
        زهره پورظفر امیر حسین الهامی راد مسعود شفافی زنوزیان محمد آرمین
        10.30495/jfst.2021.1935032.1731
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی سینتیک تغییرات رنگ و سطح برش‌های بادمجان‌پوشش‌داده شده با موسیلاژ دانه‌ریحان‌طی‌فرآیند‌ سرخ‌کردن
        محمدامین اسدنهال فخرالدین صالحی مجید رسولی
        10.30495/jfst.2023.1920587.1694
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی اثر فرآیند استخراج به روش‌های پرکولاسیون و مایکروویو بر ترکیبات زیست فعال جلبک قرمز Gracilariacorticata
        آتوسا شاعری مسعود هنرور نرگس مورکی
        10.30495/jfst.2021.1923459.1702
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بررسی‌تاثیر‌نانو لیپوزوم‌ها و باکتری‌های میکرو‌پوششی در سطوح متفاوت میکرو‌انکپسوله‌ برزنده‌مانیباکتری‌ها طیذخیره‌سازی
        نعیمه کارآموز علی محمدی ثانی الهام مهدیان اکرم آریان فر
        10.30495/jfst.2021.1934534.1730
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - بررسی‌ اثر‌یخپوشانی با پوشش پولولان و عصاره برگ بو بر‌ماندگاری ماهی‌قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری‌شده در‌فریزر
        اوریانا ضرابی محمد احمدی مسعود هدایتی فرد لیلا گلستان ایوب فرهادی
        10.30495/jfst.2021.1931047.1722
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - بررسی‌اثر دما و زمان بودادن دانه‌های‌کاکائو بر پلی‌فنول‌کل، ویژگی‌های شیمیایی و خصوصیات حسی پودر‌کاکائو
        سمانه ابراهیم زادگان نارملا آصفی رامین ملکی سیدصادق سیدلو هریس
        10.30495/jfst.2021.1938631.1748
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - ارزیابی ویژگی‌های بافتی و حسی پنیر پیتزای فرایند شده رژیمی بر‌پایه نشاسته اصلاح شده و نمک حاصل از جلبک دریایی
        مطهره نصیری حمید توکلی پور شیلا صفائیان رضوان موسوی ندوشن
        10.30495/jfst.2021.1927399.1715
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        11 - تاثیر‌عصارةآزاد و ریزپوشانی‌شدة پونه بینالودی بر ویژگی‌های‌حسی ‌و میکروبی‌دوغ
        افسانه عظیمی محله پروین شرایعی الهام آذرپژوه اعظم عظیمی محله
        10.30495/jfst.2021.1935781.1737
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        12 - تاثیر ژل آلوئه‌ورا و اسانس پوست لیمو (Citrus aurantifolia) بر ویژگی‌های کیفی میوه زردآلو‌(Prunus armeniaca) در طی‌دوره انبارداری
        فاطمه شهدادی اعظم سیدی شهناز فتحی
        10.30495/jfst.2021.1941584.1759
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        13 - اثر برخی از تنظیم‌کننده‌های‌رشد،‌کیتوزان و اسانس‌دارچین بر بهبود‌کیفیت تغذیه ای و عمرپس‌از برداشت پرتقال‌رقم تامسون ناول
        بهروز علی جو وحید عبدوسی وحید زرین نیا سپیده کلاته جاری محمد چمنی
        10.30495/jfst.2021.1941763.1760
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        14 - تشخیص‌روغن پالم در فرمولاسیون ماست با روشDNA بارکدگذاری به وسیله Real-time PCR
        محمد دولت آبادی سید علی مرتضوی حسن روان سالار محمد رضا سعیدی اصل احمد پدرام نیا
        10.30495/jfst.2021.1935354.1736
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود