فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسیخواص فیزیکوشیمیایی و حسی پنیرپروسس لبنه بر پایه صمغکاراگینان و پکتین محیا بختیاری اکرم شریفی 10.30495/jfst.2020.1904276.1653 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی اثر عصاره گیاه شنگ بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتو باسیلوس کازئی محمد ملکی پیمان آریایی مهدی شریفی سلطانی 10.30495/jfst.2021.1911998.1678 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - فرمولاسیون نان بدون گلوتن با استفاده از آرد خلر، کینوآ و شاهبلوط بر پایه آرد برنج به روش سطح پاسخ آزاده شاهسون تبریزی اسماعیل عطای صالحی اکرم آریان فر زهرا شیخ السلامی 10.30495/jfst.2021.1927126.1712 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بهینهسازی تأثیر عصاره چای سبز، چای سفید و زنجبیل بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی با روش سطح پاسخ (RSM) زهره پورظفر امیر حسین الهامی راد مسعود شفافی زنوزیان محمد آرمین 10.30495/jfst.2021.1935032.1731 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی سینتیک تغییرات رنگ و سطح برشهای بادمجانپوششداده شده با موسیلاژ دانهریحانطیفرآیند سرخکردن محمدامین اسدنهال فخرالدین صالحی مجید رسولی 10.30495/jfst.2023.1920587.1694 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی اثر فرآیند استخراج به روشهای پرکولاسیون و مایکروویو بر ترکیبات زیست فعال جلبک قرمز Gracilariacorticata آتوسا شاعری مسعود هنرور نرگس مورکی 10.30495/jfst.2021.1923459.1702 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسیتاثیرنانو لیپوزومها و باکتریهای میکروپوششی در سطوح متفاوت میکروانکپسوله برزندهمانیباکتریها طیذخیرهسازی نعیمه کارآموز علی محمدی ثانی الهام مهدیان اکرم آریان فر 10.30495/jfst.2021.1934534.1730 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی اثریخپوشانی با پوشش پولولان و عصاره برگ بو برماندگاری ماهیقزلآلای رنگینکمان نگهداریشده درفریزر اوریانا ضرابی محمد احمدی مسعود هدایتی فرد لیلا گلستان ایوب فرهادی 10.30495/jfst.2021.1931047.1722 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بررسیاثر دما و زمان بودادن دانههایکاکائو بر پلیفنولکل، ویژگیهای شیمیایی و خصوصیات حسی پودرکاکائو سمانه ابراهیم زادگان نارملا آصفی رامین ملکی سیدصادق سیدلو هریس 10.30495/jfst.2021.1938631.1748 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - ارزیابی ویژگیهای بافتی و حسی پنیر پیتزای فرایند شده رژیمی برپایه نشاسته اصلاح شده و نمک حاصل از جلبک دریایی مطهره نصیری حمید توکلی پور شیلا صفائیان رضوان موسوی ندوشن 10.30495/jfst.2021.1927399.1715 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - تاثیرعصارةآزاد و ریزپوشانیشدة پونه بینالودی بر ویژگیهایحسی و میکروبیدوغ افسانه عظیمی محله پروین شرایعی الهام آذرپژوه اعظم عظیمی محله 10.30495/jfst.2021.1935781.1737 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - تاثیر ژل آلوئهورا و اسانس پوست لیمو (Citrus aurantifolia) بر ویژگیهای کیفی میوه زردآلو(Prunus armeniaca) در طیدوره انبارداری فاطمه شهدادی اعظم سیدی شهناز فتحی 10.30495/jfst.2021.1941584.1759 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 13 - اثر برخی از تنظیمکنندههایرشد،کیتوزان و اسانسدارچین بر بهبودکیفیت تغذیه ای و عمرپساز برداشت پرتقالرقم تامسون ناول بهروز علی جو وحید عبدوسی وحید زرین نیا سپیده کلاته جاری محمد چمنی 10.30495/jfst.2021.1941763.1760 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 14 - تشخیصروغن پالم در فرمولاسیون ماست با روشDNA بارکدگذاری به وسیله Real-time PCR محمد دولت آبادی سید علی مرتضوی حسن روان سالار محمد رضا سعیدی اصل احمد پدرام نیا 10.30495/jfst.2021.1935354.1736