فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسیخواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و میکروبیسسگوجهفرنگی سینبیوتیک محسن وظیفه دوست 10.30495/jfst.2021.1920450.1693 20.1001.1.24234966.1402.15.3.1.3 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - توسعه یک الکترود مداد گرافیت برای شناسایی آفلاتوکسین M1 در شیر شتر به کمک روش ولتامتری پالس تفاضلی سیده فاطمه احمدی محمد حجت الاسلامی حسین کیانی هومان مولوی 10.30495/jfst.2021.1906980.1661 20.1001.1.24234966.1402.15.3.2.4 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی اثر جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره لوتئین و اسانس بنه در سوسیس40 درصد گوشتمرغ بهرام باقری محمد شکرزاده لیلا ناطقی علیرضا ملکی کهکی 10.30495/jfst.2021.1892973.1611 20.1001.1.24234966.1402.15.3.3.5 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بهبودکیفیت و ماندگارینان بربری برپایهآردکامل مخلوط با استفاده از خمیرترش با تخمیرخودبخودی خمیرترشحاویلاکتوباسیلوسپلانتاروم سارا ناجی طبسی مصطفی شهیدی نوقابی مرضیه حسینی نژاد حسین زمانی تکتم هجرانی 10.30495/jfst.2021.1916953.1689 20.1001.1.24234966.1402.15.3.4.6 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - ارزیابی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ضد میکروبی فیلم پولولان غنیشده با عصاره آزاد و ریزپوشانیشده گیاه شنگ به منظورکاربرد در بستهبندی مواد غذایی سید رسول شاه حسینی 10.30495/jfst.2021.1922457.1700 20.1001.1.24234966.1402.15.3.5.7 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - مطالعه پروفایل اسیدهای چرب در ارقام (Chenopodium quinoa willd)برای بهبود امنیت وکیفیت مواد غذایی زهرا فرج زاده امیر شاکریان ابراهیم رحیمی محمود باقری 10.30495/jfst.2021.1917624.1690 20.1001.1.24234966.1402.15.3.6.8 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - تاثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ نسبی آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﺑﺮ ویزگیهای کیفی نان سنگک اعظم خدائیان کریم اسماعیل عطای صالحی 10.30495/jfst.2021.1923919.1706 20.1001.1.24234966.1402.15.3.7.9 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی معصومه الوند علیرضا صادقی ماهونک محمد قربانی هدی شهیری طبرستانی شیما کاوه 10.30495/jfst.2021.1922237.1698 20.1001.1.24234966.1402.15.3.8.0 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - طراحی سیستمی اتوماتیک جهت درجهبندیکشمش و تعیین درصد دم داربودن آن با استفاده از تکنیکهای پردازش تصویر مسعود خزاعی فدافن سید حسین استیری 10.30495/jfst.2021.1925643.1708 20.1001.1.24234966.1402.15.3.9.1 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - بررسی اثر جایگزینی بخشی از آردگندم با آردکینوا جوانهزده و افزودن صمغ دانه شاهی برکیفیت اشترودل نیمپز منجمد سارا نیاستی بهاره صحراییان فاطمه پورحاجی 10.30495/jfst.2021.1896965.1633 20.1001.1.24234966.1402.15.3.10.2 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - بررسی امکان تولیدکماج رژیمی بر پایه شیرینکننده استویا آتوسا کوکبیان امیر دارائی گرمه خانی سولماز صارم نژادنمینی 10.30495/jfst.2022.1909304.1668 20.1001.1.24234966.1402.15.3.11.3 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - بهبود ماندگاری فیلهی ماهی قزلآلای رنگینکمان با استفاده از عصارهیآزاد و درونپوشانیشده گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) طی دوره نگهداری در یخچال عالیا خلیلی حمید توکلی پور لیلا روزبه نصیرائی احمد کلباسی اشتری 10.30495/jfst.2021.1927899.1716 20.1001.1.24234966.1402.15.3.12.4 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 13 - ارزیابی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و آنتی باکتریالی عصاره ریشه شیرینبیان در شکلات مایع مینا میرزائی سید علی یاسینی اردکانی 10.30495/jfst.2021.1913391.1682 20.1001.1.24234966.1402.15.3.13.5 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 14 - بررسی امکان کاربرد فرآوردههای جنبیصنایع قند در تولید جوندهکش (موشهای سوری) فائزه لطفی حقیقت مسعود هنرور نگار پناهی 10.30495/jfst.2021.1916945.1688 20.1001.1.24234966.1402.15.3.14.6