• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 11
  • شماره4 دوره11
  • 4
    شماره 4 دوره 11 زمستان 1398

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا
        الهه فقیه زاده گرجی اکرم شریفی
        10.30495/jfst.2019.545882
        20.1001.1.24234966.1398.11.4.1.7
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوه‌ای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM
        اسماعیل عطای صالحی مهدی ایرانی مصطفی مظاهری
        10.30495/jfst.2019.545883
        20.1001.1.24234966.1398.11.4.2.8
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی امکان بکار‌گیری بستر سیال جهت برشته کردن دانه‌های کنجد
        حمید غلامی محمد مهدی افصحی اصغر کرمی
        10.30495/jfst.2019.545884
        20.1001.1.24234966.1398.11.4.3.9
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه
        زهرا صفری کوشالی معصومه قطبی لیلا روزبه نصیرایی
        10.30495/jfst.2019.545885
        20.1001.1.24234966.1398.11.4.4.0
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آبی پوست انار در شرایط آزمایشگاهی و غذایی
        پروین شرایعی الهام آذرپژوه
        10.30495/jfst.2019.545904
        20.1001.1.24234966.1398.11.4.5.1
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک
        زهرا همتی اردلی محمد حجت السلامی ساحل سها
        10.30495/jfst.2019.545905
        20.1001.1.24234966.1398.11.4.6.2
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - مقایسه‌ی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین
        شیما کاوه علیرضا صادقی ماهونک محمد قربانی خشایار سرابندی
        10.30495/jfst.2019.545907
        20.1001.1.24234966.1398.11.4.7.3
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده
        مژگان یادگاری رضا اسماعیل زاده کناری سید جعفر هاشمی
        10.30495/jfst.2019.545908
        20.1001.1.24234966.1398.11.4.8.4
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار
        اکرم شریفی نسیم دیواندری مریم ایزی مریم ملکی
        10.30495/jfst.2019.545910
        20.1001.1.24234966.1398.11.4.10.6
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - مدل‌سازی استخراج روغن از دانه‌ کتان با پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
        شکوفه غراوی مسعود بذرافشان معصومه مقیمی
        10.30495/jfst.2019.545911
        20.1001.1.24234966.1398.11.4.11.7
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        11 - تعیین مقاومت آنتی ‌بیوتیکی جدایه ‌های اسید ‌لاکتیک پنیرسنتی تالشی تولید شده از شیر خام
        سیده حدیثه موسوی تیوا کفیلی
        10.30495/jfst.2019.545909
        20.1001.1.24234966.1398.11.4.9.5
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        12 - بررسی مقایسه‏ای پایداری اکسیداتیو، عدد پراکسید، عدد یدی با نوع، مقدار و فعالیت آنتی‏اکسیدان سنتزی استخراج شده از روغن‏های خوراکی
        ژیلا شعبانی لادن رشیدی زهرا پیراوی ونک زهرا غلامی
        10.30495/jfst.2019.545912
        20.1001.1.24234966.1398.11.4.12.8
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود