• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 1
  • شماره3 دوره1
  • 3
    شماره 3 دوره 1 پاییز 1400

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی اثر استابیلایزر و طعم دهنده ها بر روی ویژگی های حسی ماست سویا
        علی اکبر کمالی اردکانی فریبا عابدی اردکانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - سویق : مکمل غذایی فراسودمند، میراثی به جامانده از دوران کهن
        علی اکبر همتی نژاد فهیمه سالمی فاطمه تاجیک
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - مروری بر بسته بندی هوشمند و کاربرد آن در صنایع غذایی
        مروا حسینی پیمان رجایی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - مروری بر کاربردهای گیاه دارویی هندوانه ابوجهل از طب سنتی تا صنایع غذایی
        مجتبی ضیائی مسعود دل آشوب
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - تکنولوژی اکستروژن و کاربردهای آن در صنایع غذایی: یک مقاله مروری
        فریبا زاهدی اردکانی محمد رضا اسحاقی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - غذای پایدار، محور اصلی توسعه
        سمیه فرهنگ هولیقی فاطمه حیدری دالنجان آیلین بهداشتی خسروشاهی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود