• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 15
  • شماره57 دوره15
  • 57
    شماره 57 دوره 15 بهار 1404

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - ارزیابی تأثیر پوشش ترکیبی کیتوزان، صمغ دانه شاهی به همراه پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد بر فساد میکروبی فیله شترمرغ در دماي یخچالی
        مهسا سادات  سجادی مهدی  شریفی سلطانی پیمان آریایی سارا جعفریان
        10.71876/10.71876/jfh.2025.1194863
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - سنجش ‌‌‌‌میزان آفلاتوکسین ‏B1‎‏ در انواع کالباس¬های عرضه‌شده در شهرستان کرج به روش الایزا ‌‌
        شقایق   سلطان‌ زاده سید مجید  هاشمی
        10.71876/10.71876/jfh.2025.
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی میزان آلودگی گوشت گاومیشهای ذبح‌شده در کشتارگاه صنعتی ارومیه به انگل سارکوسیستیس با استفاده از روش واکنش زنجیره¬ای پلیمراز
        مهدیه  ساداتی قلعه سهراب رسولی محمدرضا اصغرزاده
        10.71876/jfh.2025.1130717
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - نوشیدنی‌های گیاهی و محصولات پروبیوتیک حاصل از تخمیر آن‌ها
        هادی کوهساری
        10.71876/jfh.2025.1183966
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی کیفیت روغن مورد استفاده در طبخ غذای بیمارستان¬های شهر رشت
        آذین نصرالله زاده ماندانا طایفه افسانه یابنده پور نگار  انشائی
        10.71876/jfh.2025.1186241
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی میزان استفاده از بافت¬های غیرمجاز در سوسیس و کالباس¬های عرضه‌شده در شهرستان ماهشهر در سال 1403
        هومن یوسفی ابراهیمی رحیمی
        10.71876/jfh.2025.1188112
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود