فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - ارزیابی تأثیر پوشش ترکیبی کیتوزان، صمغ دانه شاهی به همراه پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد بر فساد میکروبی فیله شترمرغ در دماي یخچالی مهسا سادات سجادی مهدی شریفی سلطانی پیمان آریایی سارا جعفریان 10.71876/10.71876/jfh.2025.1194863 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - سنجش میزان آفلاتوکسین B1 در انواع کالباس¬های عرضهشده در شهرستان کرج به روش الایزا شقایق سلطان زاده سید مجید هاشمی 10.71876/10.71876/jfh.2025. دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی میزان آلودگی گوشت گاومیشهای ذبحشده در کشتارگاه صنعتی ارومیه به انگل سارکوسیستیس با استفاده از روش واکنش زنجیره¬ای پلیمراز مهدیه ساداتی قلعه سهراب رسولی محمدرضا اصغرزاده 10.71876/jfh.2025.1130717 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - نوشیدنیهای گیاهی و محصولات پروبیوتیک حاصل از تخمیر آنها هادی کوهساری 10.71876/jfh.2025.1183966 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی کیفیت روغن مورد استفاده در طبخ غذای بیمارستان¬های شهر رشت آذین نصرالله زاده ماندانا طایفه افسانه یابنده پور نگار انشائی 10.71876/jfh.2025.1186241 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی میزان استفاده از بافت¬های غیرمجاز در سوسیس و کالباس¬های عرضهشده در شهرستان ماهشهر در سال 1403 هومن یوسفی ابراهیمی رحیمی 10.71876/jfh.2025.1188112