راهنمای نویسندگان مجله مدیریت بهره وری
جهت دریافت فایل راهنمای ارسال مقاله( اینجا )را کلیک کنید
مقالات ارسالی باید دارای نوآوری باشند ،مقالات ارسالی قبلاً در مجلات داخل یا خارج کشور منتشر نشده و یا همزمان برای انتشار به مجلات دیگری ارسال نشده باشند. مجله سیاست داوری دقیقی را دنبال می کند. مقالات ارسالی ابتدا با توجه به انسجام سبکی ، تناسب موضوع و اصالت آنها بررسی و پس از ارزیابی کلی و تأیید اولیه هیأت تحریریه مجله، برای داوری ارسال خواهد گردید. ضروری است مؤلفین محترم ضمن لحاظ نمودن نکات و پیشنهادات گروه داوری در داخل مقاله (بهصورت هایلایت)، به تمامی موارد در قالب نامه نیز پاسخ دهند. در خصوص مواردی که مؤلفین با نقطه نظرات داوری اختلاف نظر دارند، میتوانند توضیحات تکمیلی را در نامه مزبور قید نمایند. تصمیم نهایی بر اساس وضعیت مقاله اراسالی و نظرات داوران و هیات تحریریه اتخاذ خواهد شد که به صورت پذیرش، پذیرش با اصلاحات جزئی، پذیرش با اصلاجات کلی، اصلاح و ارسال دوباره، و رد خواهد بود که توسط سردبیر به اطلاع نویسنده مسئول خواهد رسید. ضمناً طبق مصوبۀ هیأت تحریریه، نویسنده مسئول یکی از اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه ها و مؤسسات تحقیقاتی ترجیحاً با رتبه (دانشیار و بالاتر)باشد.
لازم به توضیح است علاوه بر نظرات گروه داوری، هیأت تحریریه مجله حق اعمال نظر در خصوص کیفیت علمی، ساختاری و نگارشی مقالات و همچنین تصمیمگیری در مورد رد یا قبول مقالات را برای خود محفوظ میداند. در صورت کسب موافقت گروه داوری و هیأت تحریریه، مقالات بر اساس تاریخ وصول به چاپ خواهند رسید.
مجله مدیریت بهره وری در انتشار مطالب بهصورت الکترونیکی، اینترنتی یا اینترانتی مجاز است. دانلود رایگان مقالات چاپ شده و کاربرد آنها برای اهداف پژوهشی توسط خوانندگان مجله کاملا مجاز بوده اما هر گونه کپی برداری از مقالات به شکل دیگر بدون اجازه کتبی ناشر ممنوع می باشد.
شایان ذکر است تمامی مکاتبات فیمابین مجله و مولفین از طریق نویسنده مسئول (Corresponding Author) خواهد بود و از این حیث تمامی مسئولیتهای مقاله بهطور مستقیم متوجه نویسنده مسئول خواهد بود. در ضمن ضروری است نویسنده مسئول مندرجات فرم تعهدنامه اخلاقی مجله را تکمیل و پس از امضا، از طریق سامانه مجله ارسال نمایند.ضمناً طبق مصوبۀ هیأت تحریریه، نویسنده مسئول یکی از اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه ها و مؤسسات تحقیقاتی ترجیحاً با رتبه (دانشیار و بالاتر)باشد.
هزینه داوری و انتشار
پژوهشگر گرامی به استناد نامه شماره 50260//ص مورخ 17/07/1403 سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی درصورت تأیید اولیه مقاله توسط سردبیر، بابت ارسال هر مقاله جهت داوری مبلغ ده میلیون ریال (10/000/000ریال) و پس از تأیید نهایی مبلغ بیست میلیون ریال(20/000/000ریال )دیگر جهت چاپ مقاله از نویسنده/نویسندگان (عهدهدار مکاتبات)دریافت شودو سپس اسکن فیش واریزی را به همراه مقاله ارسال نمایید. اضافه می نماید مبالغ واریزی به هیچ وجه مسترد نخواهدشد.
عنوان نشریه |
شناسه واریز (دیجیت) |
شماره حساب |
مدیریت بهره وری |
4192990806 |
0115860620008 بانک صادرات شبای بانک صادرات RI390190000000115860620008 |
دریافت فایل راهنمای نویسندگان نشریه مدیریت و بهره وری
دریافت فایل مقاله الگوی مدیریت بهره وری جهت تنظیم مقالات ارسالی
دریافت فایل اصالت مقاله (تعهدنامه) نشریه مدیریت بهره وری
دریافت فرم تعارض منافع نویسندگان نشریه مدیریت بهره وری
دریافت فرم درخواست اصلاح و تغییر ترتیب نام نویسندگان
مشابهت یابی
با توجه به لزوم صیانت از تألیفات پژوهشگران گرامی کشور و پرهیز از تخلفات پژوهشی و با عنایت به قانون «پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی» و بر اساس آئیننامه نشریات علمی شماره 11/25685 مورخه 1398/2/9 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر اخلاق پژوهش، تمامی نویسندگان مقالات موظفند گواهی مشابهتیابی مقاله ارسالی خود را از سامانه سمیم نور با بارگذاری کل مقاله، اخذ و در زمان ارسال مقاله در سایت نشریه، در قسمت فایلهای ارسالی نویسندگان و در بخش کپیرایت بارگذاری نمایند. بدیهی است عدم ارائه گواهی مشابهتیابی و یا همپوشانی زیاد سبب عدم بررسی و پذیرش مقاله خواهد شد. مسئولیت صحت گواهی ارائه شده بهطور کامل بر عهده نویسنده مسئول مقاله است. لازم بهذکر است هزینه مشابهتیابی به عهده شخص نویسنده میباشد.
پایگاه مشابهتیاب"سمیم نور" جهت کنترل عدم همپوشانی مقالات فارسی (plagiarism checker):
https://www.samimnoor.ir/view/fa/default
پایگاههای مشابهیاب جهت کنترل عدم همپوشانی مقالات انگلیسی (plagiarism checker):
http://www.dustball.com/cs/plagiarism.checker/
http://smallseotools.com/plagiarism-checker/
طریقه ارسال مقاله از طریق وبسایت مجله
1- به وبسایت مجلات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و مجله مدیریت بهره وری با آدرس اینترنتی https://sanad.iau.ir/journal/jpm/contacts مراجعه نمایید.
2- گزینه «ورود به سامانه» و سپس «ثبتنام در سامانه» را انتخاب و اطلاعات درخواست شده را ثبت نمایید.
3- در پایان ثبتنام، صفحه عضویت به همراه کد کاربری و رمز عبور برای اعضا تعیین خواهد گردید و از طریق سامانه به ایمیل شخصی نویسنده مسئول ارسال خواهد شد .
4- از طریق گزینه « ورود به سامانه» و درج «نام کاربری» و «رمز عبور» به وبسایت وارد شده و مقاله خود را ارسال کنید.
نکته: در صورت غیرفعال بودن وبسایت مجله، از طریق پست الکترونیکی mag.pro@iaut.ac.ir با مسئولین مجله تماس حاصل نمایید.
راهنمای تهیه مقاله
مقالات به زبان فارسی و چکیده آن به زبان فارسی و انگلیسی تنظیم گردد.
- مقالهها باید در صفحات A4 با حاشیههای 4 سانتی متر از بالا، 3سانتی متر از پایین، 2/5 سانتی متراز سمت راست و چپ و فاصله سطر 1 سانتیمتری (Single) تعریف شوند.
- برای نگارش مقاله از نرمافزار Word 2007 استفاده گردد (در صورت استفاده از ویرایشهای بالاتر این نرمافزار، فایل ارسالی بهصورت ویرایش 2007 ذخیره شود)،همچنین حجم مقاله از (هجده/ 18) صفحه تجاوز نکند.
- برای تایپ متن فارسی از قلم B Lotus با اندازه 13 و برای تایپ متن انگلیسی از قلم Time New Roman و اندازه 11 استفاده شود.
- رئوس مطالب در قسمتهای مختلف مقاله با همان قلم و اندازه اما به صورت Bold نوشته شود.
- حجم مقالات تحقیقی اصیل (Original Research Article) با احتساب چکیدهها و منابع حداکثر 6000 کلمه در نظر گرفته شود.
ترتیب و محتوای موضوعی قسمتهای مختلف مقاله
ساختار و ترتیب مطالب در مقالههای ارسالی شامل "صفحه مشخصات مقاله (Cover Page)"، "عنوان"، "چکیده فارسی"، "واژههای کلیدی"، "مقدمه"، "ابزار و روش"، "یافتهها"، "بحث و نتیجهگیری"، "سپاسگزاری"، "تضاد منافع"، "منابع" و در نهایت "چکیده لاتین" میباشد.
برگه مشخصات مقاله
این بخش شامل عنوان مقاله، نام و نام خانوادگی و آدرس علمی (Affiliation) نویسنده یا نویسندگان، نشانی کامل پستی، نشانی الکترونیکی و شماره تلفن نویسنده مسئول مکاتبات و همچنین نشانی الکترونیکی و شماره تلفن سایر نویسندگان میباشد که در صفحهای جداگانه تنظیم میشود. در صورت وجود چند نویسنده، باید نویسنده مسئول مکاتبات مشخص گردد. برگه مشخصات مقاله باید به دو زبان فارسی و انگلیسی نوشته شود.
عنوان/عنوان گردان
عنوان مقاله بایدکوتاه و گویاباشد و از 15 واژه تجاوز نکند ،متأثر از موضوع و هدف اصلی تحقیق باشد. عنوان گردان (Running title)، عنوان کوتاه شده مقاله است و باید حداکثر در 8 کلمه تنظیم شود.
چکیده فارسی
چکیده باید محتوای مقاله رابازگو نماید و با تاکید بر روش ها،نتایج و اهمیت کاربرد نتایج بوده و تمام آن در یک پاراگراف و حد اکثر در 15 سطر(حدود 250 واژه نوشته شود. چکیده انگلیسی باید ترجمۀ کامل چکیده فارسی باشد.
واژههای کلیدی
تعداد واژههای کلیدی بین 3 تا 5 کلمه بلافاصله بعد از چکیده های فارسی و انگلیسی باشد. انتخاب کلمات باید در ارتباط با موضوع اصلی تحقیق باشد. این کلید واژه ها باید به ترتیب الفبایی نوشته شوند.
مقدمه
مقدمه باید تعریفی از جنبههای مختلف موضوع تحقیق و اهمیت آن (با تأکید بر آمار و ارقام مستند) ارایه گردد. در ادامه بهطور کلی و اجمالی به یافتههای پژوهشهای گذشته اشاره شود. سپس با ذکر جنبه/جنبههای نوگرایانه مطالعه، بهطور واضح به هدف اصلی تحقیق اشاره گردد. لازم است درمقدمه و سایر بخشهای مقاله ارجاع به منابع بهطور مرتب صورت پذیرد.
ابزار و روش
این قست شامل شرح کامل ابزار و روشهای مورد استفاده در اجرای پژوهش است. این بخش میتواند مشتمل بر زیربخشهایی نظیر روش نمونهگیری و آمادهسازی نمونه، روش انجام آزمونهای مختلف، طرح مطالعه (Design of Experiment)، روش تجزیه و تحلیل آماری و ... باشد.
یافتهها
در این بخش به نتایج بهدست آمده از مطالعه اشاره میگردد. گزارش یافتهها میتواند به یکی از اشکال متنی، جدول، نمودار و تصویر صورت گیرد. از تکرار نتایج در اشکال مختلف (جدول و نمودار) اجتناب شود. جداول، نمودارها و تصاویر با ترتیب صحیح و بر اساس ترتیب گزارش یافتهها درج شوند. همچنین بایستی به تمامی جداول، نمودارها و تصاویر در داخل متن (بخش یافتهها) و بر اساس ترتیب نمایش ارجاع داده شود.
جداول، نمودارها و تصاویر
ضروری است از نمودارها و تصاویر با اندازه مناسب، با کیفیت بالا و خوانا استفاده شود. کمیتهای بیانشده در جداول، نمودارها و تصاویربر اساس سیستم بینالمللی (SI) تنظیم شود. جدولها بدون خطوط عمودی و با حداقل خطوط افقی طراحی شود. در ضمن از حداقل کلمات برای تعریف گروهها و فاکتورهای مختلف در داخل جداول استفاده گردد. عنوان جداول در بالای هر جدول و عنوان نمودارها و اشکال در پایین آن نوشته شود. عنوانها باید مختصر و گویای ارتباط عوامل مورد بحث در جدول یا نمودار باشد. توضیحات اضافی در عنوان و متن جدول به صورت زیرنویس ارایه گردد. لازم است فایل تصاویر، نمودارها و کارهای ترسیمی مورد استفاده در مقاله از فایلهای اصلی باشد و بهصورت رنگی و با کیفیت تهیه شوند. همچنین این فایلها بهصورت رایانهای و سازگار با نرم افزار Word 2007 و دارای کیفیت مناسب برای چاپ تهیه گردند. نتایج بررسیهای آماری باید با یکی از روشهای علمی در جدول(ها) منعکس شود؛ مگر در مواردی که ذکر ارقام بهصورت خام ضروری باشد. لازم است جدول(ها) و نمودار(ها) پس از موضوع مورد بحث در متن آورده شود. اعداد و توضیحات در جداول، نمودارها و تصاویر به فارسی نوشته شود.
بحث و نتیجهگیری
در این قسمت هدف توجیه یافتهها و تفسیر و نظریهپردازی آنهاست. برای این منظور ابتدا به یافتههای اصلی تحقیق اشاره میگردد، اما باید توجه داشت که «بحث» تکرار صرف یافتهها نباشد. سپس تفسیر یافتههای مطالعه بیان شود و به علل و روابط بین نتایج اشاره گردد و سپس با مستندات علمی بهدست آمده از دیگر مطالعات مورد بحث قرار گیرد و دلایل شباهت یا تفاوت یافتهها مورد تفسیر قرار گیرد. شایان ذکر است بحث نباید به محلی جهت ذکر گزارشهای دیگر مطالعات تبدیل شود. در پایان و در قالب پاراگراف مجزا، نتیجهگیری مطالعه بهصورت مطالب مختصر، ساده و گویا بیان شود.
قدردانی
در صورت لزوم میتوان از اشخاص حقیقی، حقوقی، سازمانها و نهادهایی که در انجام تحقیق نقش موثری داشتهاند، تقدیر و تشکر نمود. مطالب این بخش بایستی در چند جمله کوتاه بیان شوندو قبل ازمنابع آورده شود.
تعارض منافع (Conflict of interests)
در صورت وجود تعارض منافع بین نویسندگان (نظیر ترتیب نام آنها) یا بین نویسندگان و حامیان مطالعه، ضروری است به صراحت مطرح شود. پیشنهاد میشود نویسندگان با همدیگر منافع خود را همسو کرده و نام تمامی مؤسسات و سازمانهایی را که برای نوشتن مقاله از آنها بهره گرفته است و عواید مقاله به آنها هم منسوب میشود، بیان نمایند. در صورت عدم وجود تعارض منافع، این موضوع باید به وضوح اعلام شود.
منابع
لازم است تمامی منابع فارسی بهصورت انگلیسی نوشته شوند. سپس بهترتیب حروف الفبا و مطابق شیوه (APA) تنظیم گردند. ضروری است مؤلفین محترم از استناد به تمامی رفرنسهای «فهرست منابع» در مقاله و بالعکس اطمینان حاصل نمایند. از استناد به پایاننامه و سایتهای اینترنتی نامعتبر اجتناب شود.
نحوۀ نگارش منابع در فهرست منابع
1- مقالات منتشر شده در مجلات علمی
- فارسی: باید منابع فارسی به انگلیسی برگردانده شوند و به ترتیب: نام خانوادگی و حرف اول نام نویسنده/نویسندگان (سال انتشار). عنوان مقاله. نام مجله، سال چاپ، شماره چاپ و صفحات نوشته شود. در انتها عبارت “In Persian”در داخل کروشه [In Persian] قید گردد.
Shirazi, M.(2001), Investigating the competitive priorities in determining the industry sector operations strategy. Management and Development Journal, 8, 49-39,[In Persian]
مثال:
- غیرفارسی: نام خانوادگی و حرف اول نام نویسنده/نویسندگان (سال انتشار). عنوان مقاله. نام مجله، سال چاپ، شماره چاپ، صفحات.
مثال:
Toivonen, R. M. (2012),Product Quality and Value from Consumer Perspective - An Application to Wooden Products. Journal of Forest Economics, 18(2), 157-173.
درج کد شناسه DOI , DOR در رفرنس مقالات
ضروری است شناسه منحصر به فرد DOI یا DOR یا هردو در انتهای ارجاعات هر مقاله به شرح زیر درج گردد.
مثال:
Rajabzadeh, M., Elahi, S., Hasanzadeh, A., & Mehraeen, M. (2022). Internet of Things in Supply Chain Management: A Systematic Review Using the Paradigm Funnel Approach. Iranian Journal of Information Processing and Management, 37(1), 59-82. doi:10.52547/jipm.37.1.59
شیوه نوشتن منابع در تدوین مقاله
1- داخل مقاله
الف) منابع فارسی : (نام خانوادگی نویسنده، سال چاپ، شماره صفحه یا صفحات)
ü در مواردی که از کتاب یا مقاله ترجمه شده به فارسی و همچنین منبع اصلی تألیف شده به زبان فارسی استفاده می گردد و منبع مربوطه حداکثر دو نویسنده دارد، نام خانوادگی نویسنده یا نویسندگان(نه مترجم) ، به زبان فارسی ذکر گردد.
به صورت:
(نام خانوادگی نویسنده به زبان فارسی، سال چاپ کتاب ترجمه شده در ایران، شماره صفحه یا صفحات)
مثال: برای منبعی با یک نویسنده (رابینز، 1381، 54-58)
برای منبعی با دو نویسنده (رابینز و فریمن، 1380، 255)
ü در مواردی که کتاب یا مقاله ترجمه شده به فارسی، دارای بیش از سه نفر نویسنده بود باید صرفاً نام خانوادگی نویسنده اول (نه مترجم) ذکر گردد و سپس از واژه ((و دیگران)) استفاده گردد.
به صورت:
(ودیگران،سال چاپ کتاب ترجمه شده در ایران، شماره صفحه یا صفحات)
مثال: (Thompson et al. 1381, 54-58)
ü در مواردی که یک منبع فارسی برای مرتبه دوم و ... به صورت متوالی در متن مقاله تکرار می گردد از روش زیر استفاده می شود.
به صورت:
( همان منبع، شماره صفحه یا صفحات)
مثال: (همان منبع ، 75)
ب) منابع انگلیسی (Last Name, year, p)
ü در مواردی که از کتاب یا مقاله به زبان اصلی استفاده می گردد و منبع مربوطه حداکثر دو نویسنده دارد، باید نام خانوادگی نویسنده یا نویسندگان به زبان انگلیسی ذکر گردد.
به صورت:
Last Name 1, Last Name 2, year ,p.))
مثال:
برای منبعی با یک نویسنده (Robbins, 2001, 85-88)
(Stoner & Friman, 2002, 253)
برای منبعی با دو نویسنده:
ü در مواردی که کتاب یا مقاله به زبان اصلی ، دارای بیش از سه نفر نویسنده بود، باید صرفاً نام خانوادگی نویسنده اول ذکر گردد و سپس از واژه (( et al.)) استفاده شود.
به صورت: Last Name et al., Year, p
مثال: (Thomason et al., 2000, 214, 229)
ü در مواردی که یک منبع انگلیسی برای مرتبه دوم و ... به صورت متوالی در متن مقاله تکرار می گردد از روش زیر استفاده می گردد.
به صورت: (Ibid, p)
مثال: (Ibid, 38)
2- صفحه منابع مقاله
تمام منابع ذکر شده در صفحۀ منابع ، ابتدا به ترتیب الفبایی حرف اول نام خانوادگی نویسنده اول (هم در مورد کتاب و هم مقاله)، منظم گردیده و سپس ترجمه انگلیسی منابع فارسی و منابع انگلیسی به ترتیب یاد شده (APA) آورده شود.
برای ذکر کامل آدرس منابع و به منظور یکسان سازی آدرس دهی در صفحه منابع، از روش زیر استفاده شود:
¨ کتاب به زبان اصلی:
نام خانوادگی نویسنده،نام کوچک(سال انتشار کتاب)،((عنوان کتاب))،محل نشر:نوبت چاپ، شماره جلد، شماره صفحه یا صفحات مقاله
مقاله به زبان اصلی:
نام خانوادگی نویسنده، نام کوچک(سال انتشار مجله)،((عنوان مقاله))،نام مجله، شماره مسلسل تکشماره،ناشر،ماه یا فصل انتشار تکشماره، شماره صفحه یا صفحات.
¨ کتاب تالیفی یا ترجمه شده به فارسی:
نام خانوادگی نویسنده، نام کوچک ، ((عنوان کتاب))، نام و نام خانوادگی مترجم (در صورت تالیفی بودن این قسمت حذف می گردد)، محل نشر: ناشر، ، تاریخ انتشار، نوبت چاپ، شماره جلد، شماره صفحه یا صفحات.
¨ مقاله از مجلات تخصصی فارسی:
نام خانوادگی نویسنده، نام کوچک، ((عنوان مقاله))، نام مجله، شماره، شماره صفحه یا صفحات.
توجه :
در صورت وجود چند نویسنده (در مورد کتاب و یا مقاله) پس از نوشتن نام خانوادگی و نام اولین نویسنده، برای هر یک از نویسندگان دیگر، ابتدا نام و سپس نام خانوادگی آنها نوشته خواهد شد. قبل از نوشتن نام نویسنده آخر، در منابع فارسی حرف ((و))، و در منابع خارجی علامت ((&)) خواهد آمد.
در صورت استفاده از منابع اینترنتی در مقاله، در صفحه منابع از الگوهای زیر استفاده نمایید: درصورت وجود DOI حتما آن را در منابع ذکر کنید. این مشخصه را از روی صفحه اول مقاله کپی کرده و بدون تغییر در انتهای منبع ذکر شده قرار دهید. در صورت عدم وجود این مشخص حتما سایت الکترونیکی (URL) را که کتاب، مجله و یا گزارش در آن چاپ شده را در انتهای منبع ذکر کنید و در صورت نیاز آن را به روز رسانی نمایید.
¨ کتاب الکترونیکی:
نام خانوادگی مولف، حرف اول نام کوچک. (سال انتشار کتاب). عنوان کتاب (آخرین ویرایش، در صورت موجود بودن). Doi:xxxxxxxx
¨ مقالات الکترونیکی:
نام خانوادگی مولف، حرف اول نام کوچک. (سال انتشار مقاله در مجله). عنوان مجله، شماره(سری)، شماره صفحه یا صفحات. Doi:xxxxxxxx
در صورت عدم وجود مشخص Doi، صفحه اصلی سایت اینترنتی مجله، کتاب و یا ناشر را ذکر کنید:
نام خانوادگی مولف، حرف اول نام کوچک. (سال انتشار کتاب). عنوان کتاب (آخرین ویرایش، در صورت موجود بودن). محل نشر: ناشر < نشانی دسترسی به سایت اینترنتی به طور کامل > . (تاریخ مشاهده)
نام خانوادگی مولف، حرف اول نام کوچک. (سال انتشار مقاله در مجله). عنوان مجله، شماره(سری)، شماره صفحه یا صفحات. < نشانی دسترسی به سایت اینترنتی به طور کامل > . (تاریخ مشاهده)
پایان نامه یا رساله الکترونیکی از سایت موسسه خاص:
نام خانوادگی، حرف اول نام کوچک. (سال انتشار)،عنوان رساله (رسال دکتری، پایان نامه کارشناسی ارشد). نشانی دسترسی به سایت اینترنتی به طور کامل.
¨ پایان نامه یا رساله الکترونیکی از اینترنت:
نام خانوادگی، حرف اول نام کوچک. (سال انتشار)،عنوان رساله (رسال دکتری، پایان نامه کارشناسی ارشد، نام دانشگاه، کشور). نشانی دسترسی به سایت اینترنتی به طور کامل. تاریخ مشاهده.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مواردی که در اینجا ذکر نشده به سایت های زیر مراجعه نمایید:
www.apastyle.org سایت اصلی نگارش آکادمیک
سایت تنظیم فرمت و آدرس دهی:
http://library.stritch.edu/research/researchGuides/APAStyelGuide6.pdf
http://www.calstatela.edu/library/guides/3apa.pdf
آدرس دفتر مجله:
تبریزـ ضلع شرقی اتوبان پاسداران ـ مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزـ ساختمان علامه امینی ،طبقه دوم اتاق 209 کد پستی: 5157944533
تلفن: 31966293-041
وب سایت مجله: https://sanad.iau.ir/journal/jpm/contacts
Email:mag.pro@iaut.ac.ir :نشانی پست الکترونیکی
productimanagement1@gmail.com
Product_m92@yahoo.com