• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 9
  • شماره0 دوره9
  • 0
    شماره 0 دوره 9 بهار 1396

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - کاهش مقدار آکریل‌آمید و جذب روغن برش‌های سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوشش‌دهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد
        اکرم آریان فر زهرا کشاورز راضیه نیازمند
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - مدل‌سازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ
        سید احمد شهیدی محبت محبی علی معتمدزادگان امان محمد ضیائی فر جواد ابوالفضلی اصفهانی سید علی مرتضوی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی میزان الودگی و تعیین الگوی حساسیت و مقاومت انتی بیوتیکی کلی فرم های جداشده از فراورده های لبنی و گوشتی
        عصمت خوری علی محمدی ثانی محمد رضا خضری
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بهینه یابی فرایند تولید پودر عصاره هل تولیدی با امواج فراصوت به روش سطح پاسخ
        علی محمدی ثانی مریم ملکی خوشنود احمد اسماعیل زاده
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - حاملهای لیپیدی نانوساختار به عنوان سیستمهای رسانش هدفمند جهت غنی سازی نوشیدنی های آبی با ترکیبات فعال زیستی
        اکرم پزشکی نجف آبادی مریم محمدی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی خواص ضد میکروبی نانوسیال برپایه اسانس زیره سبز(CUMINUM CYMINUM) و اکسید روی (ZNO)
        آزاده خیابانی علی محمدی ثانی ایمان فرحبخش
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بررسی باقی‌مانده و دوره کارنس آفت‌کش کارباریل بر روی محصول کاهو در ایران
        وحیده مهدوی رویا نوربخش سعید باقری رحیم فیروزی قاسم فدوی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - تأثیر افزودن صمغ دانه‌های ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج
        گلناز ملا احمد زاده دستجردی سید علی مرتضوی اکرم شریفی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود