• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 9
  • Issue0 Vol.9
  • 0
    Issue 0 Vol. 9 Spring 1396

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - کاهش مقدار آکریل‌آمید و جذب روغن برش‌های سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوشش‌دهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد
        اکرم آریان فر زهرا کشاورز راضیه نیازمند
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - مدل‌سازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ
        سید احمد شهیدی محبت محبی علی معتمدزادگان امان محمد ضیائی فر جواد ابوالفضلی اصفهانی سید علی مرتضوی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - بررسی میزان الودگی و تعیین الگوی حساسیت و مقاومت انتی بیوتیکی کلی فرم های جداشده از فراورده های لبنی و گوشتی
        عصمت خوری علی محمدی ثانی محمد رضا خضری
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - بهینه یابی فرایند تولید پودر عصاره هل تولیدی با امواج فراصوت به روش سطح پاسخ
        علی محمدی ثانی مریم ملکی خوشنود احمد اسماعیل زاده
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - حاملهای لیپیدی نانوساختار به عنوان سیستمهای رسانش هدفمند جهت غنی سازی نوشیدنی های آبی با ترکیبات فعال زیستی
        اکرم پزشکی نجف آبادی مریم محمدی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - بررسی خواص ضد میکروبی نانوسیال برپایه اسانس زیره سبز(CUMINUM CYMINUM) و اکسید روی (ZNO)
        آزاده خیابانی علی محمدی ثانی ایمان فرحبخش
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - بررسی باقی‌مانده و دوره کارنس آفت‌کش کارباریل بر روی محصول کاهو در ایران
        وحیده مهدوی رویا نوربخش سعید باقری رحیم فیروزی قاسم فدوی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - تأثیر افزودن صمغ دانه‌های ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج
        گلناز ملا احمد زاده دستجردی سید علی مرتضوی اکرم شریفی
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login