آرمین.محمد
مطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
آریان فر.اکرم
اثر پوشش خوراکی کیتوزان و زمان ماندگاری بر خصوصیات فیزیکوشیمایی و حسی انگور دمخروسی
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
ب
بخش آبادی.حمید
بهینهسازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدلسازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکهی عصبی مصنوعی
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
بشیریان.آرش
استفاده از نشاسته اصلاحشده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) بهعنوان جایگزین چربی در تولید کیک کمکالری
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
بهمدی.هما
ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندامهای مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
بی مکر.ماندانا
بهینهسازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
پ
پدرام نیا.احمد
بهینهسازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
پدرام نیا.احمد
سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
پورعاشوری.پرستو
تاثیر کیتوزان روی شکلگیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیلماهی(Huso huso) سرخ شده
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
پیروتی.شیرین
ارزیابی اثر همافزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر بهعنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
جلایر.حامد
اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
جمالپور.علیرضا
استفاده از روش توموگرافی کامپیوتری برای شناسایی ذرات استخوان و پوست در همبرگر معمولی
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
جنت صادقی.مظاهر
عوامل موثر بر انتخاب اولویت های استراتژیک در شرکت های صنایع غذایی ایران
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
ح
حداد خداپرست.محمد حسن
بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
حسن پور.یگانه
بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
حسینی قابوس.سید حسین
اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
حسینی.فرشته
بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
حصاری.جواد
تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکوشیمیایی آب آلبالو
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
حکیم زاده.وحید
بررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
خ
خدابنده.فرشته
تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
خسروی.الهام
فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد باکتریایی آنها بر باکتریهای دهانی و رودهای انسان
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
خواجه علی.الهه
تاثیر کاربرد آب الکترولیز خنثی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری سرد(1±4 درجه سانتی گراد)
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
رستم زاد.هانیه
تقویت خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریبپذیر کاراژینان با استفاده از نانورس
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
رستم زاد.هانیه
تولید و ارزیابی فیلم زیستتخریبپذیر کیتوزان حاوی عصاره شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) به منظور بستهبندی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
رشیدی نژاد.علی
بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
رضایی.راحله
بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کمچرب
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
رفتنی امیری.زینب
بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کمچرب
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
ز
زکی پور رحیم آبادی.اسحق
تولید و ارزیابی فیلم زیستتخریبپذیر کیتوزان حاوی عصاره شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) به منظور بستهبندی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
زکی پور رحیم آبادی.اسحق
تقویت خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریبپذیر کاراژینان با استفاده از نانورس
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
زمردی.شهین
ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندامهای مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
س
سانکهن.زهرا
تاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
شرایعی.پروین
بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونهسای بینالودی (Nepeta Binaludensis)
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
شریفی.فاطمه
بررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
شنگول.ممنونه
تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکوشیمیایی آب آلبالو
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
شواخی.فروغ
ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندامهای مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
شیروانی.معصومه
غنی سازی ماست با عصاره برگ گردو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
ص
صالحی فر.مانیا
بررسی قابلیت تولید نان بروتچن فاقد گلوتن با استفاده از آرد گندم سیاه و پودر هسته خرما
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
صفری.رضا
بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کمچرب
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
صفری.سعیده
تولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
صفوی.نساء
بهینهسازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
ع
عالیشاهی.علیرضا
تاثیر کیتوزان روی شکلگیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیلماهی(Huso huso) سرخ شده
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
عباسی.پریسا
بررسی تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و صمغ لوبیای لوکاست بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
عبداله زاده.ابوالقاسم
اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
عطای صالحی.اسماعیل
ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
فرخ.اتوسا
مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
فرخ.آتوسا
مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
فلاح شجاعی.رویا
تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس)
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
ق
قدس روحانی.محسن
بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
قره خانی.مریم
ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
قره خانی.مهدی
بهینهسازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
ک
کریمی.مهدی
اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
کوشکی.نفیسه
بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
کوهی.شکوفه
بررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریمگلی)، تف و دانه ماش
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
گ
گلی موحد.غلامعلی
بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
گلی.محمد
فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد باکتریایی آنها بر باکتریهای دهانی و رودهای انسان
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
گنجلو.علی
بهینهسازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
ل
لسانی.ساجده
تقویت خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریبپذیر کاراژینان با استفاده از نانورس
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
م
مالکی.مرسده
فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد باکتریایی آنها بر باکتریهای دهانی و رودهای انسان
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
متعمدزادگان.علی
بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
محمدی.مرتضی
عوامل موثر بر انتخاب اولویت های استراتژیک در شرکت های صنایع غذایی ایران
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
مرتضوی.سید علی
بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونهسای بینالودی (Nepeta Binaludensis)
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
معدنی.صغری
ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندامهای مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
مقیمی.معصومه
بهینهسازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدلسازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکهی عصبی مصنوعی
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
ملک زاده.جمال
تاثیر کاربرد آب الکترولیز خنثی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری سرد(1±4 درجه سانتی گراد)
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
مولوی.هومان
بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیبزمینی و گندم/ ژلاتین
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
مهدیان.روح الامین
بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیبزمینی و گندم/ ژلاتین
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
مهدیخانی.شادی
بررسی تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و صمغ لوبیای لوکاست بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
میرعرب رضی.سعید
بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
میلانی.الناز
بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
ن
ناجی طبسی.سارا
بررسی تأثیر دما بر سینتیک خشککردن و میزان بتاکاروتن تفاله هویج با استفاده از آون جابجایی هوای داغ
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
ناطق.لیلا
تاثیر استفاده از صمغ دانه ریحان و زانتان بر خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر سفید کم چرب ایرانی
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
ناطق.لیلا
تاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
ناظمی.ملیکا
تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس)
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
نجف نجفی.مسعود
بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
نجفی میرک.توحید
بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
نجفیان.لیلا
تولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
نعمت شاهی.محمد مهدی
بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
نقی پور.فریبا
بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
نقی پور.فریبا
ارزیابی اثر همافزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر بهعنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
نقی پور.فریبا
بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
نیازمند.راضیه
بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونهسای بینالودی (Nepeta Binaludensis)
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
و
وظیفه دوست.محسن
بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
ه
همتی.هاله
بررسی خصوصیات ساختاری وآنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی صمغ آلژینات و اسانس چوبک و تأثیرآن برمقاومت اکسیداتیو روغن کره محلی
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
هوشیار.لیلا
تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکوشیمیایی آب آلبالو
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]