فهرست مقالات غلامعلی گلی موحد مقاله 1 - تأثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر خصوصیات عملکردی و تغذیهای سبوس گندم الناز میلانی غلامعلی گلی موحد مرتضی جعفری علوم غذایی و تغذیه , شماره 65 , سال 17 , زمستان 1398 مقاله 2 - ارزیابی ویژگیهای فرآورده حجیم حاوی آرد دانه هندوانه تحت تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند الناز میلانی فخری شهیدی الهام انصاری فر محمد خلیلیان موحد فریده صالحی پور غلامعلی گلی موحد علوم غذایی و تغذیه , شماره 68 , سال 17 , پاییز 1399 مقاله 3 - استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن 20.1001.1.24234966.1400.13.4.10.0 10.30495/jfst.2021.680668 شهرام بیرقی طوسی غلامعلی گلی موحد مجید هاشمی فریده صالحی پور محبت محبی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 13 , زمستان 1400 مقاله 4 - بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک 20.1001.1.24234966.1399.12.3.2.3 10.30495/jfst.2020.674112 فرشته حسینی الناز میلانی سمانه رضائی بروجردی غلامعلی گلی موحد نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 12 , پاییز 1399