فهرست مقالات محبت محبی مقاله 1 - بهینه سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ فاطمه پورحاجی فریده طباطبایی سید علی مرتضوی محبت محبی مصطفی مظاهری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 10 , بهار 1397 مقاله 2 - استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن 20.1001.1.24234966.1400.13.4.10.0 10.30495/jfst.2021.680668 شهرام بیرقی طوسی غلامعلی گلی موحد مجید هاشمی فریده صالحی پور محبت محبی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 13 , زمستان 1400 مقاله 3 - مدلسازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ سید احمد شهیدی محبت محبی علی معتمدزادگان امان محمد ضیائی فر جواد ابوالفضلی اصفهانی سید علی مرتضوی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 9 , بهار 1396