• معلومات عنا
  • خدمات
    • باحثون
    • للمؤلفين
    • رئیس التحرير
    • للمحررين
    • الحکم
    • للحَکَم
  • قائمة المجلات
  • طلب
  • اتصل بنا
  • الصفحة الرئيسية
  • معلومات عنا
  • اتصل بنا
  • تسجيل
  • دخول
  • طلب
البحث المتقدم
  • الصفحة الرئيسية
  • غلامعلی گلی موحد

    فهرس المقالات غلامعلی گلی موحد


  • المقاله

    1 - تأثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر خصوصیات عملکردی و تغذیه‌ای سبوس گندم
    الناز میلانی غلامعلی گلی موحد مرتضی جعفری
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 65 , السنة 17 , زمستان 1398

  • المقاله

    2 - ارزیابی ویژگیهای فرآورده حجیم حاوی آرد دانه هندوانه تحت تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند
    الناز میلانی فخری شهیدی الهام انصاری فر محمد خلیلیان موحد فریده صالحی پور غلامعلی گلی موحد
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 68 , السنة 17 , پاییز 1399

  • المقاله

    3 - استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن
    20.1001.1.24234966.1400.13.4.10.0
    10.30495/jfst.2021.680668
    شهرام بیرقی طوسی غلامعلی گلی موحد مجید هاشمی فریده صالحی پور محبت محبی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 13 , زمستان 1400

  • المقاله

    4 - بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک
    20.1001.1.24234966.1399.12.3.2.3
    10.30495/jfst.2020.674112
    فرشته حسینی الناز میلانی سمانه رضائی بروجردی غلامعلی گلی موحد
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 12 , پاییز 1399

سند


Sanad is a platform for managing Azad University publications

الروابط


  • جامعة آزاد الإسلامية
  • Iranian Journals IndexedIn ISI

المراكز ذات الصلة


  • مكتب المرشد الأعلى
  • المؤسسة الرئاسية
  • وزارة العلوم والبحوث والتكنولوجيا
  • وزارة الصحة والتعليم الطبي
  • مركز التواصل المجتمعي (SAMS)

دعامة


الصفحات الرسمية



  • الصفحة الرئيسية
  • خريطة الموقع
  • جامعة آزاد الإسلامية
  • اتصل بنا

حقوق هذا الموقع الإلكتروني مملوكة لنظام SANAD Press Management. © 1442-1447

الصفحة الرئيسية| دخول| معلومات عنا| اتصل بنا|
[English] [فارسی] [en] [fa]
  • IAU
  • دخول