List of Articles غلامعلی گلی موحد Article 1 - تأثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر خصوصیات عملکردی و تغذیهای سبوس گندم E. Millani G.A. Goli Movahhed M. Jafari Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 65 , Year , Winter 2020 Article 2 - ارزیابی ویژگیهای فرآورده حجیم حاوی آرد دانه هندوانه تحت تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند E. Milani F. Shahidi E. Ansarifar M. Khalilian Movahhed F. Salehipour G.A. Goli Movahhed Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 68 , Year , Autumn 2020 Article 3 - استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن 20.1001.1.24234966.1400.13.4.10.0 10.30495/jfst.2021.680668 شهرام بیرقی طوسی غلامعلی گلی موحد مجید هاشمی فریده صالحی پور محبت محبی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 4 - بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک 20.1001.1.24234966.1399.12.3.2.3 10.30495/jfst.2020.674112 فرشته حسینی الناز میلانی سمانه رضائی بروجردی غلامعلی گلی موحد Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026