• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 13
  • Issue3 Vol.13
  • 3
    Issue 3 Vol. 13 Autumn 2026

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر کدوحلوایی و صمغ دانه ریحان
        اوشا پورمحمدی سید حسین حسینی قابوس
        10.30495/jfst.2021.680649
        20.1001.1.24234966.1400.13.3.1.9
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - سنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن
        سید هاشم اخلاقی فیض اباد محمد مهرشاد حمید شهیدی مقدم سید ابوالفضل موسوی
        10.30495/jfst.2021.680648
        20.1001.1.24234966.1400.13.3.2.0
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - قابلیت تخمیر و فعالیت پروتئولیتیکی لاکتیک اسید باکتری‌ها در شیر و مقایسه فعالیت ضدقارچی لاکتیک اسید باکتری‌ها در شیر پس چرخ و MRS مایع
        مرتضی خمیری ماندانا محمودی
        10.30495/jfst.2021.680652
        20.1001.1.24234966.1400.13.3.3.1
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - بهینه یابی و بررسی تغییرات فیزیکی شیمیایی برش های هویج غنی شده با ترکیبات عصاره چای ترش طی خشک کردن هوای داغ
        محمد مالکی فخری شهیدی محمد جواد وریدی الهام آذرپژوه
        10.30495/jfst.2021.680653
        20.1001.1.24234966.1400.13.3.4.2
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال
        موسی الرضا هوشمند دلیر حمید توکلی پور حسین چاجی احمد کلباسی اشتری پروین شرایعی
        10.30495/jfst.2021.680650
        20.1001.1.24234966.1400.13.3.5.3
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - مطالعه اثر رنگدانه جدا شده از باکتری سراشیا Serratia marcescens بر کیفیت و عمر ماندگاری ماهی کپور (Cyprinus carpio) در شرایط یخچال
        زهرا صدیقی سمیه بهرام
        10.30495/jfst.2021.680654
        20.1001.1.24234966.1400.13.3.6.4
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - تولید نانوکامپوزیت پلی‌اتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال
        آناهیتا ابراهیمی سپیده بهرامی محمد عبدالھیان نوقابی
        10.30495/jfst.2021.680655
        20.1001.1.24234966.1400.13.3.8.6
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی
        حسن محمدی آراسته عبدالرضا میرچولی برازق موسی الرضا هوشمند دلیر
        10.30495/jfst.2021.680656
        20.1001.1.24234966.1400.13.3.9.7
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        9 - تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری
        سیده سلیمه رشیدایی آبندانسری پیمان آریایی مهدی چرمچیان لنگرودی
        10.30495/jfst.2021.680657
        20.1001.1.24234966.1400.13.3.10.8
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        10 - بررسی غلظت فلزات سنگین سرب، نیکل، آرسنیک و کادمیوم در خاک، سبزیجات جعفری و شوید پایین دست رودخانه کارون
        میثم قنواتی مریم محمدی روزبهانی خوشناز پاینده
        10.30495/jfst.2021.680658
        20.1001.1.24234966.1400.13.3.11.9
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        11 - تاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته
        علی گنجلو ماندانا بی مکر زینب شیخی
        10.30495/jfst.2021.685801
        20.1001.1.24234966.1400.13.3.12.0
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        12 - اثر کاربرد صمغ کتیرا و آلژینات سدیم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان بروتچن
        لیلا ناطقی
        10.30495/jfst.2021.685669
        20.1001.1.24234966.1400.13.3.7.5
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login