List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - بهینه سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کنسانتره پروتئین شیر حسنیه امینی لیلا روفه گری نژاد 20.1001.1.24234966.1397.10.4.2.1 Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر نفیسه نصیر مسلم پیمان آریایی محمد احمدی 20.1001.1.24234966.1397.10.4.1.0 Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - بررسی اثرات جایگزینی عصاره استویا و شیره انگور جهت تهیه و فرمولاسیون نان لایه ای تخمیری گلاره کدیورزاده فرزانه عبدالملکی 20.1001.1.24234966.1397.10.4.3.2 Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز الهام شکوه صارمی محمد باقر حبیبی نجفی محمدحسین حداد خداپرست معصومه بحرینی 20.1001.1.24234966.1397.10.4.4.3 Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک زهره قلعه موسیانی رضوان پوراحمد محمدرضا اسحاقی 20.1001.1.24234966.1397.10.4.5.4 Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه رقیه اشرفی پورقانلو زهرا رجبی احسان مقدس کیا صمد زارع 20.1001.1.24234966.1397.10.4.6.5 Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - بررسی میزان آهن، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum) فاطمه علوی خوشحال اکرم شریفی 20.1001.1.24234966.1397.10.4.7.6 Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - ارزیابی تاثیر پیش تیمار فراصوت بر سینتیک انتقال جرم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون سرخ شده به روش عمیق نجمه سرباز محسن وظیفه دوست مجید علی آبادی 20.1001.1.24234966.1397.10.4.8.7 Open Access Article Abstract Page Full-Text 9 - بهینهسازی فرایند استخراج روغن از دانههای گلرنگ با پیشتیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکهی عصبی مصنوعی زهرا دولت آبادی سیدعلی مرتضوی معصومه مقیمی حمید بخش آبادی سید حسین استیری 20.1001.1.24234966.1397.10.4.9.8 Open Access Article Abstract Page Full-Text 10 - ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجهفرنگی پالپدار مهسا نکته سنج اول عیسی جاهد ریحانه مهدیان مجتبی آذری آنپار 20.1001.1.24234966.1397.10.4.10.9 Open Access Article Abstract Page Full-Text 11 - مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران محبوبه موسی یی پور بهاره شعبان پور پرستو پورعاشوری انیسه جمشیدی یاسمن اعتمادیان 20.1001.1.24234966.1397.10.4.11.0 Open Access Article Abstract Page Full-Text 12 - مدلسازی سینتیک خشک شدن هلو با استفاده از خشککن فروسرخ Fakhreddin Salehi اشرف گوهری اردبیلی 20.1001.1.24234966.1397.10.4.12.1 Open Access Article Abstract Page Full-Text 13 - رابطه ارزش ویژه برند مبتنی بر دیدگاه مالی، مسئولیت پذیری اجتماعی و عملکرد در شرکت های صنایع غذایی ایران مرتضی محمدی محسن زارعی 20.1001.1.24234966.1397.10.4.13.2