فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی مقایسهای اثرات ضد باکتریایی ژل رویال و عسل طبیعی و ترکیب آنها بر روی سویه استاندارد هلیکوباکترپیلوری ناهید رحیمی فرد بهرنگ حسین زاده شهرام شعیبی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال تینا طاهری علی فضل آرا لاله رومیانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - اثرات ضدمیکروبی عصاره متانولی پوست انار درآب سیب علیه ساکارومایسس سرویزیه ، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس زینب رضوانی فرد محمدرضا اسحاقی سید مهدی حسن زاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - شناسنامه علمی تابستان 1398 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی اثرات ضد قارچی نانو ذره گرافن بر آسپرژیلوس نایجر و پنی سیلیوم سیترینوم نادر حبیبی مریم علی اصغری اسعد رخزادی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تعیین تأثیر افزایش سطح عمومی قیمتها بر بهداشت مواد غذایی: بررسی گذشته نگر محمود بخشی نژاد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - اتصال سم افلاتوکسین M1 به باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتارم در دوغ وسنجش آن به روش کمی سازی HPLC رقیه سکوتی فر ودود رضویلر سید امیر علی انوار شهرام شعیبی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی آلودگی بار میکروبی کل، کلی فرم، اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر و غلظت آمیلوئید A در نمونههای شیر مخزن دامداریهای استان تهران محمدرضا تقدیری گیتی کریم شهاب الدین صافی عباس رحیمی فروشانی عباسعلی مطلبی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - فراوانی توکسین سندرم شوک توکسیک-1 در جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس بدست آمده از شیر دام های مبتلا به ورم پستان در ایران: مطالعه مروری نظام مند و فراتحلیل مریم کریمی دهکردی فروغ محمدی