فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - تهیه و بررسی ویژگیهای فیلم خوراکی HPMC حاوی اسانس مریم گلی رضا قادرمزی جواد کرامت سیدامیرحسین گلی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به عنوان جایگزین بخشی از شیر خشک بدون چربی در ماست اسفناج وجیهه فدائی نوغانی اعظم مفیدی مهدی زارعی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - تعیین میزان پکتین گل آفتابگردان و بررسی کیفی آن به منظور استفاده در صنایع غذایی بهروز جنت محمدرضا اویسی نفیسه صادقی معصومه بهزاد عبدالعظیم بهفر منان حاجی محمودی سیدمحمدرضا شهدایی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی تاثیر پوشش کیتوزان- اسانس لیمو بر ماندگاری قارچ دکمهای (آگاریکوس بیسپوروس) کامل مرضیه خضرایی مهشید جهادی محمد فاضل آمنه علامه دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - اثرات بیوشیمیایی فروکتوز بر رژیم چاقی در موشهای بالغ نر نژاد NMRI زهرا پویامنش پریچهر یغمائی آزاده ابراهیم حبیبی مهسا محمدآملی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی تاثیر هیدروکلوئیدهای ثعلب و کربوکسی متیل سلولز بر روی خواص کیفی سس کچاپ زینب امیری رفتنی امیرمهدی اسماعیلی مزدک علیمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - تولید و بررسی فعالیت شلاتهکنندگی و قدرت احیاءکنندگی پروتئینهای هیدرولیز شده حاصل از ایزوله پروتئین سویا مائده اعتمادی علیرضا صادقی ماهونک محمد قربانی یحیی مقصودلو دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - ارزیابی بسته بندی با پوششهای 3% و 5% نانونقره بر پایه دی اکسید تیتانیوم در رشد قارچی نان های مصرفی حامد محمدی سیدامیرعلی انوار پیمان قجربیگی حامد اهری ایرج طوماری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بررسی میزان فلزات سنگین، آفلاتوکسین و آلودگی میکروبی در محصول خرمای سایر روح الله شیرعلی پور مریم البرزی الناز فتحی زاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - بررسی اثر روشهای خشک کردن بر ویژگیهای صمغ دانه بالنگو فخرالدین صالحی مهدی کاشانی نژاد