فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - کاهش مقدار آکریلآمید و جذب روغن برشهای سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوششدهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد اکرم آریان فر زهرا کشاورز راضیه نیازمند دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - مدلسازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ سید احمد شهیدی محبت محبی علی معتمدزادگان امان محمد ضیائی فر جواد ابوالفضلی اصفهانی سید علی مرتضوی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی میزان الودگی و تعیین الگوی حساسیت و مقاومت انتی بیوتیکی کلی فرم های جداشده از فراورده های لبنی و گوشتی عصمت خوری علی محمدی ثانی محمد رضا خضری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بهینه یابی فرایند تولید پودر عصاره هل تولیدی با امواج فراصوت به روش سطح پاسخ علی محمدی ثانی مریم ملکی خوشنود احمد اسماعیل زاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - حاملهای لیپیدی نانوساختار به عنوان سیستمهای رسانش هدفمند جهت غنی سازی نوشیدنی های آبی با ترکیبات فعال زیستی اکرم پزشکی نجف آبادی مریم محمدی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی خواص ضد میکروبی نانوسیال برپایه اسانس زیره سبز(CUMINUM CYMINUM) و اکسید روی (ZNO) آزاده خیابانی علی محمدی ثانی ایمان فرحبخش دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی باقیمانده و دوره کارنس آفتکش کارباریل بر روی محصول کاهو در ایران وحیده مهدوی رویا نوربخش سعید باقری رحیم فیروزی قاسم فدوی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - تأثیر افزودن صمغ دانههای ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج گلناز ملا احمد زاده دستجردی سید علی مرتضوی اکرم شریفی