فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - مروری بر تأثیر ضدمیکروبی اسانسها احسان صادقی عبداله درگاهی احمد محمدی فاطمه اسدی سمیه صحرایی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - مطالعه اثر ضدمیکروبی اسانس رزماری بر سه باکتری بیماریزای غذایی در سبزیجات با استفاده از PCR کمی و پروپیدیوم مونوآزید مریم عزیزخانی پاتریسیا الیزاکویویل دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس مریم عباس والی محمود اسماعیلی کوتمهر حمدالله مشتاقی محمد هادی اسکندری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان ابراهیم رحیمی امیر شاکریان گلنوش رئیسی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - مطالعه اثر پودر کرفس کوهی بر برخی از ویژگیهای میکروبی و حسی پنیر محلی بروجرد صدریه صامتی وجیهه فدائی نوغانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی بستنیهای سینبیوتیک کمچرب یا کمشکر مجید هاشمی حمیدرضا قیصری سید شهرام شکرفروش دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی مقایسهای میزان کادمیوم و جذب هفتگی آن در برنجهای وارداتی و ایرانی مهرداد چراغی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی فراوانی ژیاردیازیس و میزان آلبومین سرمی در کارکنان مواد غذایی شهرستان بندرعباس مینو شاددل زهرا کمالی