فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی اثر برخی کودهای آلی و شیمیایی بر ویژگیهای کمی و کیفی اسانس گیاه دارویی آویشن مهراب یادگاری https://doi.org/10.71847/ejmp.2024.985570 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تنوع فیتوشیمیایی اسانس بذر چند جمعیت شاهی (Lepidium sativum L.) در رویشگاههای مختلف ایران نیلوفر جلوه گر سید مهدی میری خداداد مصطفوی عبداله محمدی https://doi.org/10.71847/ejmp.2024.985437 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - مطالعه دانش بومی گیاهان دارویی مورد استفاده در روستای چهارچشمه ( شهرستان خمین، استان مرکزی) شبنم عباسی زینب بدخشان https://doi.org/10.71847/ejmp.2024.985569 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - ترکیبات فیتوشیمیایی، فعاليت آنتیاکسیدانی و اثرات ضدسرطاني عصاره ریشه و جوانه کینوا (Chenopodium quinoa) بر رده AGS سرطان معده فاطمه شیرعلی سیّد ابراهیم سیفتی https://doi.org/10.71847/ejmp.2024.1103304 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی صفات رشدی و ترکیب اسیدهای چرب گیاه دارویی Carthamus tinctorius رقم صفه تحت تاثیر هیومیک اسید و کلات¬روی فاطمه نژاد حبیب وش زینب رشیدی علی حیدرزاده https://doi.org/10.71847/ejmp.2024.1103614 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - ارزیابی ترکیبات فنولی موجود در اندام هوایی و ریشه کاسنی (.Cichorium intybus L) جمع آوری شده از مناطق مختلف کشور با استفاده از دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا (HPLC) مهشید رحیمی فرد فاطمه سفیدکن سمیه فکری قمی مریم مکی زاده تفتی https://doi.org/10.71847/ejmp.2024.1104238 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - ارزیابی خواص فیزیکی و شیمیایی اسانس حاصل از شیرابه دو جمعیت باریجه (Ferula gummosa) از استانهای فارس و اصفهان عارفه واعظ شهرستانی راضیه عظیمی اترگله وحید عبدوسی مهدی میرزا مرضیه قنبری جهرمی https://doi.org/10.71847/ejmp.2024.985575 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - مطالعه تنوع بیوشیمیائی بین توده¬های بومی Allium sativum در مناطق مختلف استان همدان لیلا اکبری مهدی کاکایی https://doi.org/10.71847/ejmp.2024.1105818