فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گوشت پرندگان مختلف آلوده به آرکوباکتر در مراکز فروش استان اصفهان در چهارفصل سال 1397 رویا نجفی ابراهیم رحیمی امیر شاکریان 10.30495/jfm.2022.683633 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - Summer 2022 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - تاثیر روغن فرار زیره سیاه، املاح صفراوی و نمک بر پایداری باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (ATCC4356) ژاله خوشخو دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی آویشن باغی (Thymus vulgaris) بر باکتری های غذازاد در محیط مدل میثم علیمرادی مهرداد عطایی کچویی فریبرز معطر 10.30495/jfm.2022.691125 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی میزان آلودگی سیستی سرکوس بویس در گاوهای کشتار شده در کشتارگاههای اصفهان و شهرکرد به روش ملکولی و میکروسکوپی سید رضا حسینی شاهین نجات 10.30495/jfm.2022.1949327.1757 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی میزان آنتی بیوتیک تتراسایکلین در شیر خام با استفاده از طیف تبدیل فوریه مادون قرمز علی قنبری افشین آخوندزاده بستی 10.30495/jfm.2022.1925838.1706 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - ارزیابی خواص پروبیوتیکی گونههای انتروکوکوس فکالیس و انتروکوکوس فاسیوم جداشده از پنیر پوستی استان گیلان در سال 1399 نصراله عالی جلیل خندقی 10.30495/jfm.2022.1931772.1717 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی اثر نانوامولسیون اسانس مریم گلی خراسانی(Salvia chorassanica ) درکاهش فساد کپکی میوه توت فرنگی پس از برداشت محسن وظیفه دوست اعظم مهربان زهره دیدار محمد حسین حداد خداپرست معصومه مهربان سنگ آتش 10.30495/jfm.2022.1919927.1697 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - اثر مکمل جیره های برگ زیتون و پونه ی کوهی بر عملکرد، اکسیداسیون و فلور میکروبی گوشت سینه ی جوجه های گوشتی ندا صادقی رونیزی سیامک پارسایی وحید محمدی 10.30495/jfm.2022.1938027.1728