فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی تولید آب هویج بستنی پروبیوتیک با تلقیح دو تک سویه پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی هانیه غندالی علیرضا شهاب لواسانی سارا موحد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - مطالعه اثر اسانس های روغنی در کنترل آلودگی کپک های سبز و آبی در میوه پرتقال ابوالفضل گلشن تفتی غلامرضا برادران دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - جداسازی باکتریهای اسیدلاکتیک از محصولات لبنی محلی شهرستان گرگان با توان مهار رشد برخی از بیماریزاهای گوارشی هادی کوهساری زینب رشتی شهره عرب دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - شناسنامه علمی شماره 3 (پاییز 1398) دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه زرشک (Berberis vulgaris) و دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بصورت انفرادی و توام با نایسین و دی استات سدیم بر باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا مریم اختلاط ریحانه محمدی دیدارگاهی فروغ نامجویان عبدالغنی عامری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد آتنا سارانی علیرضا صادقی مرتضی خمیری یحیی مقصودلو علی مویدی مریم ابراهیمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - ارزیابی پارامترهای زمان گرمخانهگذاری، میزان نمک و ضایعات خرما در تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس با استفاده از روش سطح پاسخ مهشید اصغری مهشید جهادی نفیسه قاسمی سپرو دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - اثر بازدارندگی نیسین و اسید آسکوربیک بر آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس در آب پرتقال فاطمه صباغی رضوان پوراحمد مهناز هاشمی روان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - مطالعه اثر عصارههای آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان پروین محسنی سی سخت امین نعمت الهی عبدالناصر محبی روح الله رحیمی